2011-06-30

ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ (MADE IN CRETA) Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΚΡΗ

Κοκκαλάκης

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΣΤΙΣ 29-06-2011 ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ




Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S20_JuaX8gg


http://youtu.be/S20_JuaX8gg


ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ – Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Αστυνομική κτηνωδία – ο μετασχηματισμός της εγκληματικότητας σε μηχανισμό εξουσίας
Από τον ψυχίατρο Κλεάνθη Γρίβα

Αυτό το σημείωμα για την αστυνομική βία, αφορά κατ’ αποκλειστικότητα εκείνες τις (ένστολες και μη) ψυχοπαθητικές «προσωπικότητες» που είναι επιρρεπείς στην άσκηση της βίας και αφιερώνεται στους -πάντοτε άνευ διακριτικών- θρασύδειλους (ένστολους και μη) «κυνηγούς κεφαλών» οι οποίοι είθισται να αυθαιρετούν απεριόριστα και εκ του ασφαλούς, εξαιτίας της κάλυψης ή της ανοχής των υπηρεσιακών και πολιτικών τους προϊσταμένων.

Η βία και η αυθαιρεσία είναι, σ’ ένα βαθμό, συνυφασμένες με τη λειτουργία της αστυνομίας σε όλες τις κοινωνίες. Αλλά μόνο στις απολίτιστες κοινωνίες (που κανοναρχούνται από ένα κράτος-πορνείο το οποίο φιλοδοξεί να επαναμεταβληθεί σε κράτος-σφαγείο), η βία και η αυθαιρεσία μπορεί να αποτελούν προβαλλόμενο πρότυπο, θεσμικά επικυρωμένο στοιχείο, εξουσιαστικά καλυπτόμενη και υπηρεσιακά δικαιωμένη συμπεριφορά ενός ειδικού τμήματος των δυνάμεων της «τάξης».

Η βία αποτελεί εγγενές δομικό στοιχείο της αστυνομίας ως κατασταλτικού θεσμού. Και εξαιτίας αυτού, είναι φυσικό να εμφιλοχωρούν σ’ αυτή αρκετές διεστραμμένες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν να επιδίδονται ατιμώρητα σε ατομικές και συλλογικές ασκήσεις νεκροφιλίας και θανατολατρείας (έχοντας, πάντοτε, την κάλυψη της «προϊσταμένης αρχής», υπηρεσιακής και πολιτικής, και των συναδέλφων τους).

Αυτές οι ψυχιατρικές περιπτώσεις (οι οποίες διαφεύγουν την ψυχιατρική θεραπεία, επειδή έχουν τη δυνατότητα να εκτονώνουν την κακοήθη επιθετικότητάς τους εναντίων ανυπεράσπιστων πολιτών, εκ του ασφαλούς, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς), ανταποκρίνονται σε ένα νέο σωματικό, χαρακτηριοδομικό και συμπεριφορικό τύπο στο εν εξελίξει οργουελιανό «1984»:

• Ένα εξουσιαστικά μεταλλαγμένο ζόμπι, που η ύπαρξή του εξαντλείται στα χέρια, τα πόδια, το περίστροφο, το κλομπ, κάποια γεννητικά όργανα (ανύπαρκτης ή αμφίβολης λειτουργικότητας) και έναν απλαστικό εγκέφαλο (ο οποίος διευκολύνει αφάνταστα την επιτέλεση του θεάρεστου λειτουργήματος του βασανιστή).

• Μια διεστραμμένη ψυχοπαθητική προσωπικότητα, ένα φρανκενσταϊνικό μείγμα Παπαχρόνη, Ντάλτον, Νταβέλη και κουτσαβάκη, που προγραμματίζεται εξουσιαστικά για να εκδηλώνει μια ανεξέλεγκτη καταστρεπτική επιθετικότητα και να δηλώνει ξεδιάντροπα με χίλιους τρόπους ότι (αυτό, το διανοητικά υπολειπόμενο ζόμπι) είναι το ευνοούμενο εκτελεστικό όργανο της εξουσίας και έχει εξοπλιστεί με το αποκλειστικό δικαίωμα «να γαμάει και να δέρνει», και αντιστρόφως.

• Ένα αποκρουστικό ανθρωποειδές (που η εμφάνισή του και μόνο, θίγει την αισθητική και προσβάλλει την αξιοπρέπεια κάθε πολιτισμένου ανθρώπου), το οποίο, με την αλαζονεία, τις κουτσαβάκικες κινήσεις, το ηλίθιο βλέμμα και τον πρωτόγονο λόγο του, εκτοξεύει εναντίον της κοινωνίας την αφόρητη χυδαιότητα, το απύθμενο κενό, την τρομακτική βαρβαρότητα και το καταχθόνιο ψυχοδιανοητικό του σύμπαν.

Συνεπώς, όσοι ένστολοι και μη επιδίδονται στο «ευγενές άθλημα» της κακοποίησης ή της δολοφονίας ανυπεράσπιστων πολιτών ή κρατούμενων, δεν είναι παρά θρασύδειλα ανθρωποειδή τα οποία χαρακτηρίζονται από ένα πελώριο έλλειμμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, μόρφωσης, καλλιέργειας και ευαισθησίας, διακατέχονται από ένα αβυσσαλέο μίσος για οτιδήποτε ξεφεύγει από το στενό τους ορίζοντα, και –με την ύπαρξή τους- κάνουν να διαγράφεται σκοτεινό το μέλλον της κοινωνίας.
Κουκουλοφόρα κτηνωδία

Όταν η αποκρουστικότητα των ενεργειών εκείνων που συγκροτούν τα (άτυπα) Ειδικά Τάγματα Κτηνωδίας, υπερβαίνει ή πρόκειται να υπερβεί τα όρια ανοχής της κοινωνίας, οι φυσικοί αυτουργοί της κτηνωδίας φροντίζουν να καλύψουν τα «πρόσωπά» τους με κουκούλες (με πλήρη κάλυψη των πολιτικών και διοικητικών προϊσταμένων τους). Πράγμα που αφενός καλύπτει την ανωνυμία τους και αφετέρου αποκαλύπτει το επαίσχυντο της δραστηριότητάς τους (την οποία οι ίδιοι επιθυμούν διακαώς ως τοξικομανείς της βίας για όσο μπορεί να επιτελείται εν κρυπτώ και της οποίας την αποκάλυψη φοβούνται αενάως εξαιτίας της απαξίας που εμπεριέχει.

Η χρήση της κουκούλας παραπέμπει συνειρμικά -πάντοτε- στον υπόκοσμο (ληστές τραπεζών, τρένων, κ.α.) και στους συνεργάτες των εκάστοτε κατακτητών μιας χώρας (Ελλάδα, Αλγερία, κ.λ.π.). Συνεπώς, η υιοθέτηση από την αστυνομία της κουκούλας (δηλαδή, η οικειοποίηση ενός συμβόλου που ήταν πάντοτε σήμα κατατεθέν της εγκληματικότητας από την αστυνομία), σημειολογικά υποδηλώνει ότι η αστυνομία εγκληματοποιείται.

Παραφράζοντας ελαφρά τον Μισέλ Φουκό, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι: «Η σχεδόν μυθική σπουδαιότητα που αποκτάει ο κουκουλοφόρος αστυνομικός οφείλεται στο γεγονός ότι η εγκληματικότητα, στο πρόσωπο του πάνοπλου μπάτσου που καλύπτει το πρόσωπό του με μια κουκούλα, απέκτησε φανερά τη διφορούμενη κατάσταση του αντικειμένου και του οργάνου ενός αστυνομικού συστήματος που την καταπολεμά και ταυτόχρονα συνεργάζεται μαζί της.

Ο κουκουλοφόρος αστυνομικός σημειώνει τη στιγμή που η εγκληματικότητα, διαχωρισμένη από τις άλλες παρανομίες, εντάσσεται στην εξουσία και αντιστρέφεται. Είναι η εποχή όπου πραγματοποιείται η άμεση θεσμική διασύνδεση της αστυνομίας και της εγκληματικότητας.
Συγκλονιστική στιγμή όπου η εγκληματικότητα μετατρέπεται σε μηχανισμό της εξουσίας… Τέλος με τη σαιξπηρική εποχή, όπου η εξουσία ταυτίζεται με τη φρίκη σε ένα και το αυτό πρόσωπο. Θ’ αρχίσει σε λίγο το καθημερινό μελόδραμα της αστυνομικής ισχύος και της συνενοχής του εγκλήματος με την εξουσία». (Μισέλ Φουκό, Επιτήρηση και Τιμωρία, σ. 372).

Οι κουκουλοφόροι αστυνομικοί που υιοθετούν τις ενδυματολογικές «προτιμήσεις» των εγκληματιών δήθεν αντιπάλων τους, με την αποκρουστική βιαιότητα της συμπεριφοράς τους, πλήττουν καίρια την ανθρωπιά, τις δημοκρατικές ευαισθησίες, την ηθική και την αισθητική μας, και αποκαλύπτουν σ’ ολόκληρη την κοινωνία το καταχθόνιο ψυχοδιανοητικό τους σύμπαν, την προφανή χυδαιότητα και την απύθμενη βαρβαρότητα της ύπαρξής τους, με μια πρωτοφανή επίδειξη του θρασύδειλου «τσαμπουκά»
τους που καλύπτεται από τους διαχειριστές της εξουσίας.

Η φιλμογράφηση της κτηνωδίας

Ενίοτε, η βαρβαρότητα αυτή τυχαίνει να φιλμογραφείται με αποτέλεσμα να προβάλλεται δημόσια η ανατριχιαστική κακοποίηση πολιτών από ανώμαλους κουκουλοφόρους και να εισβάλλει στα σπίτια μας μια ομάδα ανθρωπόμορφων τεράτων που υποδύονται τους αστυνομικούς, οι οποίοι (καλυπτόμενοι πίσω από την ανυπαρξία οποιουδήποτε διακριτικού που θα μπορούσε να φανερώσει την ταυτότητά τους) πρωταγωνιστούν σ’ ένα έργο με τίτλο «η αποθέωση της αστυνομικής βαρβαρότητας», που προβάλλεται όλο και πιο συχνά.

Κάθε φορά που τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων προβάλλουν τα άτυπα Ειδικά Τάγματα Κτηνωδίας επί το έργο, μια ομάδα ανθρωποειδών που χαρακτηρίζονται από ένα πελώριο έλλειμμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, μόρφωσης, καλλιέργειας, και ευαισθησίας και διακατέχονται από ένα αβυσσαλέο μίσος για οτιδήποτε ξεφεύγει από τον σωληνοειδή διανοητικό τους ορίζοντα, μπορούν να φτύνουν και να ποδοπατούν ατιμώρητα τις κατακτήσεις του πολιτισμού και να σκιαγραφούν το μέλλον του αστυνομικο-εγκληματικού Μεσαίωνα που επιφυλάσσουν στην κοινωνία οι διαχειριστές της εξουσίας.

Πεδίο σύγκρουσης και, συγχρόνως, αντικείμενο νομής από τους εκάστοτε διαχειριστές της εξουσίας, το κράτος στη χώρα των Γραικών και των Γραικύλων, θεωρείται όχι σαν ένας θεσμός συνέχειας που η λειτουργία του διέπεται από κάποιους γενικά αποδεκτούς και σχετικά σταθερούς κανόνες (όπως συμβαίνει στις σύγχρονες φιλελεύθερες-ολιγαρχικές κοινωνίες) αλλά ως αποκλειστικό φέουδο των εκάστοτε διαχειριστών του.

Σε κάθε κρατικό μόρφωμα, η αστυνομία αποτελεί έναν εξαιρετικά ευαίσθητο «μακρύ βραχίονα» της εξουσίας, απέναντι στον οποίο οι επαγγελματίες πολιτικοί κρατούν μια αμφιθυμική στάση: Ως αντιπολίτευση προσπαθούν να περιορίσουν τις δραστηριότητές της στα πλαίσια του νόμου, ενώ ως κυβέρνηση διακηρύσσουν την ανάγκη της υπέρβασης αυτών των ορίων στο όνομα της προστασίας της κοινωνίας από κάποιο, συνήθως φανταστικό ή κατασκευασμένο, κίνδυνο.

«Το κράτος είναι οι αστυνομικοί» (μου), (δηλαδή Εγώ), αποφαίνονται οι εκάστοτε διαχειριστές της εξουσίας, αποδεικνύοντας ότι η διαχείριση της εξουσίας ήταν και παραμένει υπόθεση του μίστερ Χάϊντ και όχι του δόκτορα Τζέκιλ. Μ’ άλλα λόγια, η εξουσία βρίσκεται συγχρόνως στην άκρη του πιστολιού και στον πυρήνα της σχιζοφρένειας. Συνεπώς, η κατοχή του πιστολιού και η εξουσιοφρένεια, είναι αναγκαίες ιδιότητες εκείνων που διεκδικούν και διαχειρίζονται την εξουσία, ασχημονώντας ατιμώρητα σε βάρος όλων μας.

Η αμέλεια ή η αδυναμία κάθε κοινωνίας να επιβάλλει όρια στη φρίκη που συνεπάγεται κάθε αυθαίρετη άσκηση της εξουσίας, την καταδικάζει να ζήσει τη φρίκη χωρίς όρια του οργουελιανού «1984» που, δυστυχώς, δικαιώνεται ασταμάτητα.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_260.html


ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ~ MOTHER FUCKERS ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ


ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΤΩΝ "ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΗΣ" ~ Μ.Α.Τ. ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΡΕΝΑ ΜΥΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΡΡΕΝΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΕΡΟ" ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ~ MOTHER FUCKERS ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΚΛΟΜΠ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ Ή ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΠΛΗΝΑ ΣΥΚΩΤΙ ΝΕΦΡΑ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ C.I.A.-ΓΕΝΝΕΣ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΗ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ

2011-06-29

"ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ" ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ 100 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

 

"Θάλαμος αερίων" το μετρό για 100 εγκλωβισμένους διαδηλωτές





"Θάλαμος αερίων" το μετρό για 100 εγκλωβισμένους διαδηλωτές


Σε θάλαμο αερίων έχει μετατραπεί το Μετρό. Αυτή την ώρα, 50 έως 100 άτομα περίπου έχουν εγκλωβιστεί μέσα, με πολύ σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Οι γιατροί, κάνουν έκκληση να φτάσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ασθενοφόρα και φορεία ώστε να τους παραλάβουν καθώς η κατάσταση τους κρίνεται κρίσιμη.

Μέσα στο Μετρό αυτή την ώρα, υπάρχουν και αρκετοί ηλικιωμένοι με αναπνευστικά προβλήματα, οι οποίοι πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Συνεχείς είναι οι εκκλήσεις για βοήθεια μέσω των τηλεοράσεων, των sites αλλά και του star.gr ώστε να φτάσει εσπευσμένα βοήθεια στο σημείο!




     Star.gr 

29-06-2011 - ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ HILTON


Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στο μπλόκο του Hilton

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΩΣ



ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!) - "ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ"


 ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΟΠΛΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 15/6/11 ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ


ΤΟ SC 9230 ΈΠΕΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ  ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΧΕΙ:

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ CS 9230

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΟΙ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ CS 9230


15 Ιούνη

ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ " Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΤΑ ΤΑΝΚΣ ".. ...ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ






ΔEN YΠAΡXEI ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011


ΔEN YΠAΡXEI ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ....
ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ

ΤΟ ΑΘΩΟ ΠΛΗΘΟΣ
ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΓΕΡΟΙ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ

ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ!!!

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ
ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!

ΤΑ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ
ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ
ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ!

http://oimos-athina.blogspot.com/


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/en-yaxei.html

Η ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ (ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΣ) ΤΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟ-ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΩΝ ROTARY


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Στις 16 Απριλίου ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά – Πολιτεία διοργάνωσε εκδήλωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κηφισιάς με θέμα “Ο ρόλος της αστυνομίας και η συμβολή της Ομάδας ΔΙΑΣ στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη”, στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε αντιπροσωπευτική δύναμη αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής.



Στη φωτό η απερχόμενη πρόεδρος Δέσποινα Κατσώχη με τον επικεφαλής της ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής, Θανάση Κάμπρα. Στην πάνω φωτο διακρίνονται η εγκληματολόγος κ. Δέσποινα Σβουρδάκου και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.




"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)



"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!) 

  
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - THE DAY AFTER


"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!) 


"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)


"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)


"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)


"ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ" (!)


2011-06-27

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ:
 
ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ Ή ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ


2011-06-26

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ: Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011


Ηλιθιότητα: Η συνοχή των συνασπισμένων παρασίτων


Η πλειονότητα των πολιτικών είναι από τα πλέον ηλίθια όντα. Τα παράσιτα είναι τόσο αλλοτριωμένα που το μυαλό τους πέραν των παραπολιτικών αδυνατεί να προχωρήσει. Και οι πολιτικοί, όπως και οι δημοσιογράφοι είναι ένας «μηχανισμός» παρασίτων σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης: σήψη κατάρρευσης…

Ο «μηχανισμός» των παρασίτων, σαν σύνολο, είναι «ριζωμένος» στον κορμό του δέντρου που τους θρέφει: Το κεφάλαιο, οι «νταβάδες» και οι υπηρεσίες τους (κρατικές και παρακρατικές), τα πραγματικά κέντρα εξουσίας. 
Σαν παράσιτα αυτού του κεφαλαιοκρατικού «κορμού» των «νταβάδων» δεν χρειάζεται, ούτε μπορούν να σκεφτούν, ούτε να μελετήσουν: Εκτελούν μόνο ΕΝΤΟΛΕΣ. Έτσι ξεχνούν, για το συμφέρον τους, και αυτά που γνώριζαν ή έζησαν στο παρελθόν. Γι’ αυτό βλέπουμε κάποιους ευφυείς στο παρελθόν να έχουν μεταλλαχτεί σε ραφινάτους καμποτίνους και ηχηρούς βλάκες…

Πάρτε για παράδειγμα τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τους πολύχρωμους καθεστωτικούς «μπράβους» των ΜΜΕ. Έχουν τέτοια παρασιτική πώρωση ναρκισσιστικής ηλιθιότητας που όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται το γλοιώδες και το τυποποιημένο ψεύδος τους, την γκεμπελική κακογουστιά τους και τους θεατρινισμούς των εμμονών τους προκειμένου να εξαπατήσουν το «κοινό», αλλά κατρακυλούν σε κάτι ακόμα το χειρότερο: Προσλαμβάνουν το ψεύδος τους σαν αλήθεια και τους βλακώδεις θεατρινίστικους κομπασμούς τους (φασιστικό κιτς), σαν ευφυΐα!!!

Η βλακεία, βεβαίως, δεν έχει πάτο. Έτσι το παρασιτικό σώμα της «συνασπισμένης ηλιθιότητας» (κυβερνητικών, δημοσιογράφων, ακαδημαϊκών και πολύχρωμων κομματικών υπαλλήλων) κατεβαίνει και άλλους ορόφους: Δεν αντιλαμβάνεται ότι στα μάτια και στα αυτιά του λαού είναι ένα καταγέλαστο τσίρκο…

Απευθύνονται, υποτίθεται στο λαό, προκειμένου να εξωραΐσουν τα καθεστωτικά ψεύδη και να τον αποπροσανατολίσουν και ο λαός γελάει μαζί τους.

Η πανοπλία της βλακείας τους είναι τόσο χαλύβδινη που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο λαός και τα ψεύδη τους καταλαβαίνει αμέσως, και τους θεατρινισμούς της απάτης τους…

Προκαλούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, γιγαντώνουν την ΟΡΓΗ του και την ΑΗΔΙΑ εναντίον τους και όλοι αυτοί της «συνασπισμένης ηλιθιότητας» συνεχίζουν ατάραχοι και με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και αυθάδεια: Τόσο πωρωμένοι βλάκες είναι…

Τσούζουν τα μάτια του ελληνικού λαού από αυτά που βλέπει, βουίζουνε τα αυτιά του από αυτά που ακούει, νιώθει ναυτία και ΟΡΓΗ από το νέφος της μόλυνσης που σκορπάνε καταιγιστικά και αυτοί συνεχίζουν απτόητοι το βιολί τους…

Φαίνεται ότι όλο αυτό το θέατρο του ψεύδους και της απάτης δεν έχει αποδέκτη το λαό, αλλά τα αφεντικά τους.

Για τα αφεντικά τους το παίζουν (βγαίνει από το υποσυνείδητό τους), αυτά θέλουν να ευχαριστήσουν και από αυτά περιμένουν τις αμοιβές τους.

ΜΟΧΘΟΥΝ, συνεπώς, να δείξουν ότι είναι άξιοι λακέδες τους και άριστες μαϊμούδες στην παραγωγή και αναπαραγωγή της δικής τους «αλήθειας» (των αφεντικών) και των δικών τους απαιτήσεων…

Αλλιώς δεν εξηγείται τα κυβερνητικά ανδρείκελα να λένε τέτοιες ασύστολες χοντράδες (ο ΓΑΠ είναι εκτός συναγωνισμού):

Από τη μια να εκτελούν την Ελλάδα, να ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τους μισθούς και τις συντάξεις και από την άλλη να μας λένε ότι το Μεσοπρόθεσμο (το τελικό συμβόλαιο θανάτου της χώρας και του ολοκληρωτικού αφανισμού των λαϊκών εισοδημάτων) θα «σώσει» την Ελλάδα και θα «εξασφαλίσει» τους μισθούς και τις συντάξεις!!!!

Είναι τέτοιο το καμτσίκι των μαφιών του χρήματος και των «νταβάδων» και τέτοια η παρασιτική τους εξάρτηση (ανδρείκελα ατόφια) που βγάζουν στην επιφάνεια, κατά κύματα, την ηλιθιότητά τους, το «λίπος» τους, το «μαύρο αίμα» τους, το πρησμένο και σάπιο σώμα τους, τα δηλητηριώδη τους αέρια, το φασισμό τους…

Όταν δεν μπορούν να διακρίνουν όλα αυτά, πώς να δούνε το ΤΕΛΟΣ τους που έρχεται;

 Διαβάστε και εδώ:
 


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5787

''ΚΟΠΑΔΙΚΗ'' ΙΣΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ


ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΩΣ ΤΡΕΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΩ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧ
ΗΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡ
ΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΙΣ 35-ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΧΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ



(από σχόλιο στο ιστολόγιο ksipnistere.blogspot.com)


ΕΔΩ:


ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ

ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΑΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ....

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΧΝΑ....

....ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΟΝΟΛΟΓΩ....

....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ....

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ


(από σχόλιο στο ιστολόγιο ksipnistere.blogspot.com)

ΕΔΩ:
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_7548.html?showComment=1309086942577#c274767209101003627



ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΖΕΛ"



"ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ ΓΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ...ΕΞΕΛΛΙΣΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ"

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καταγγέλλει τον....

ΑΝΤ1 Ελλάδος για την προβολή της Τουρκικής δημιουργίας σαπουνόπερα ΕΖΕΛ, η οποία γυρίστηκε στα κατεχόμενα μέρη της Κύπρου μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε Τουρκική ενέργεια η οποία συνδέεται με τα κατεχόμενα, επιδιώκει την αποδοχή και αναβάθμιση του παράνομου Καθεστώτος, με τελική επιδίωξή της την αναγνώριση του ως νόμιμης ξεχωριστής οντότητας και αυτό ισχύει ακόμη και τηλεοπτικές παραγωγές.

 
Η ενέργεια αυτή του ΑΝΤ1 Ελλάδος συνιστά πισώπλατη μαχαιριά στον αντικατοχικό μας αγώνα τη στιγμή που κλιμακώνονται πάνω μας οι πιέσεις να υποταχθούμε στην κατοχή και να νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα.
 
Προβάλλεται για ψυχαγωγία μια παραγωγή η οποία εξελίσσεται πάνω στην κατεχόμενη και αιματοβαμμένη γη μας, η οποία σκεπάζει νεκρούς και αγνοούμενους μας Κύπριους και Ελλαδίτες, πεταμένους σε μαζικούς τάφους και πάνω στην οποία διαπράχθηκαν σωρεία άλλων αποτρόπαιων εγκλημάτων σε βάρος του άμαχου Κυπριακού Λαού με επιστέγασμα το Εθνικό ξεκαθάρισμα όλων των Ελλήνων από τα κατεχόμενα.
Μέσα από την παραγωγή προβάλλονται και διαφημίζονται οι κλεμμένες περιουσίες μας. Προβάλλονται παράνομες αναπτύξεις που έγιναν πάνω στις περιουσίες μας όπως το ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο κτίσθηκε πάνω στα ερείπια της κατεχόμενης Βουκολίδας.
 
Μέσα από τη σειρά διαφημίζονται παράνομα Καζίνα και άλλες επιχειρήσεις οι οποίες χρηματοδοτούν την παραγωγή.
 
Καλλιεργείται στους Έλληνες θεατές η ανοχή, η αποδοχή και ο εθισμός στην κατοχή της Κύπρου μας και υπονομεύεται το αντικατοχικό φρόνημα του Ελληνικού Λαού, και εν κατακλείδι εξουδετερώνεται η υποστήριξη του Ελληνικού Λαού προς την Κύπρο. Πρόκειται για δηλητήριο στις φλέβες και η παράλυση που θα προκληθεί θα έχει συνέπειες όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για τον Ελληνισμό γενικότερα.

Ευνοείται και υποβοηθείται η Τουρκική πολιτική της συνεχούς φθοράς και εκφυλισμού του Κυπριακού και της υποστήριξης που πρέπει να τυγχάνει ως Διεθνές θέμα εισβολής και κατοχής που είναι.

 
Βέβαια, συνυπεύθυνη με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος πρέπει να είναι και η Ελληνική Κυβέρνηση της οποίας η ασπόνδυλη πολιτική έναντι της Τουρκίας και της Τουρκικής επεκτατικής πολιτικής η οποία ανοικτά και απροκάλυπτα επιβουλεύεται την Ελληνική κυριαρχία , όχι μόνο επιτρέπει,αλλά ευνοεί τέτοιες εξελίξεις.
 
Καλούμε τον ΑΝΤ1 να αναλογισθεί τις ευθύνες του και να αποσύρει τη συγκεκριμένη παραγωγή και τον Ελληνικό Λαό να την αγνοήσει , να την μποϋκοτάρει και να οδηγήσει το δηλητηριώδες φίδι έξω από τα Ελληνικά σαλόνια.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.


http://www.agioritikovima.gr/

ΠΗΓΗ:

ΥΒΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΝΩΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΡΕΑ-ΔΙΟΝΥΣΟ ΣΤΟ VIDEO "ΕΝΩΔΩΝ - ΟΛΥΜΠΟΣ : ΟΛΥΜΠΙΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΩΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΚΟ ΩΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ



ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ VIDEO ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

ΤΟ VIDEO ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΘ' ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΒΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΒΙΟΣ


ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ ΜΗΤΡΗΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΖΑΓΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


ΕΝΩΔΩΝ - ΟΛΥΜΠΟΣ : ΟΛΥΜΠΙΑ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ



Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ


ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ








ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


"ΠΕΡΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00014 ] [ 2011.06.03 00:00 ]
Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΑΠΑΤΗ Νο.4: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ» ~ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ~ «Ε» ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΡΒΕΡΩΝ ~ "BERBERS" ή ΑΜΑΖΙΝΩΝ ~ "AMAZIGHS" ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ








2011-06-24

"ΕΚΤΡΩΣΗ ~ ΑΜΒΛΩΣΗ" - "Ο ΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" - "ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ''


«ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΤΟΥΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


ΕΚΤΡΩΣΗ ~ ΑΜΒΛΩΣΗ - Ο ΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ''


2011-06-23

ΤΟΜΕΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΥΣ" - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ




"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"



ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ



ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2008.08.11 06:00 ] ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ [ 2010.03.15 00:00 ]




Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ «ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ  (!!!) ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΑ (!!!) ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ (!!!)

Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ



Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ






ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ (έχει υποστεί έμφραγμα ή και εγκεφαλικό) 'Η ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:

ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ
 
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ







Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ







ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΙΔΟΥ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΙΔΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΟΥ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (!!!)





ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ (?!) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ (???!!!) ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ "ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ (?!) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ (???!!!) ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 1
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 2
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΨΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 3
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΨΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 4
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (!!!) ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΨΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (!!!)


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 5
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (!!!) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΨΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (!!!)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 6
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 7
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 8
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 9
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 10
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 11
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ








ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ (!!!) ΤΩΡΑ (!!!)






ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ




ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ 26 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:




ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 1

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ (???) ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 2

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 3

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 4
4
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ιατρων ή άλλων) ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 5

ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 6

ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 7

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΣΑΡΑΝΤΑΕΤΟΥΣ ΛΥΣΣΩΔΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 8

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 9

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΡΑΥΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ;

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 10

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ (?) ΤΗΣ "ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 11

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ) ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ (ΑΥΤΟΦΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ
ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ (!!!)
"ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"
ΚΑΙ
"ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 12

ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ;

ΜΗΠΩΣ "ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ";

ΜΗΠΩΣ "ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 13

ΠΩΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ
"ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ"
ΣΕ
"ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 14

ΜΗΠΩΣ Η "ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ"
 ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 15

ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ "ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 16

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΕΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 17

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ (!!!?);

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 18

ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ (!!!?);

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 19

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ D.N.A. ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ D.N.A. ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΑΧΥΤΑΤΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 20

ΕΙΝΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ» ΟΙ  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ D.N.A. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΒΡΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΚΑΙ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ» ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 21

ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 22

ΠΩΣ (!!!) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (!!!) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 23

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 24

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 25

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 26

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ;




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΟ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ"
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ"




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΟ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ"
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ  ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ





ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Ή ΓΡΑΠΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ





ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ" ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ





ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ
ΦΕΜΙΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ
ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ
ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
(ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΩΝΕΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΧΕΙΑ)




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΓΡΑΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Ή ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ή ΑΡΘΡΟ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Ή ΓΡΑΦΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΠΡΑΞΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΥΤΟΥ Ή ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ή ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ή ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ή ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ε.Υ.Π. Γ.Ε.Σ. Γ.Ε.Α. Γ.Ε.Ν. Γ.Ε.Θ.Α. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΌ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η ΒΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ

Η ΒΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ

Η ΒΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ

ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ

ΟΣΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

ΟΣΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:

ΜΕ e-mail
ΜΕ ιστοσελίδες
ΜΕ fax
ΜΕ το τηλέφωνο
ΜΕ έντυπα
ΜΕ αφίσες
ΜΕ γραφή σε τοίχους
ΜΕ γραφή σε πέτρες
ΜΕ γραφή σε βράχους
ΜΕ γραφή σε βουνά
ΜΕ γραφή σε λαγκάδια
ΜΕ λέξεις πάνω σε μπλουζάκια που θα φοράτε
ΜΕ συμπληρωματική πρόταση στο τέλος κάθε γραπτού σας κειμένου που θα αποστείλετε σε οποιονδήποτε άνθρωπο και ιδίως σε ανθρώπους που έχουν εξουσία στα χέρια τους είτε έχουν εκλεγεί είτε έχουν διορισθεί
ΜΕ οποιονδήποτε άλλο τρόπο δύναστε να εφεύρετε




 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ - ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΕ E-MAIL ΤΟ LINK (ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΗ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΤΟ LINK ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:



ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ E-MAIL




ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ




ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ




ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ




ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ