2012-10-29

"ANTI CHEMTRAILS": 23-10-2012 : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ~ CHEMTRAILS ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ - "ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ" - VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ



23-10-2012 - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ



 

 

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 - ΑΘΗΝΑ, ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 3.ΟΟΟ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΩΘΗΚΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ 60 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. 3 ΚΛΟΥΒΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 05:30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ Η ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.




ΠΗΓΗ 1:





ΠΗΓΗ 3:
 

2012-10-28

"ΑΠΟΛΛΩΝ": ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Λαέ, δούλε, δειλέ, δε σε σώζει
η φυγή στη φριχτή συμφορά,
στην ψυχή της Ελλάδας δεσπόζει 
των ηρώων μια φλόγα ιερά.


Με την φλόγα η Ελλάδα θ’ ανάψει 
μια πελώρια στον κόσμο φωτιά, 
τους μιαρούς, τους τυράννους θα κάψει, 
πάλι ο κόσμος θα βρεί Λευτεριά



ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ - ΒΑΖΕΙ Ο ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ - "και οι Κένταυροι οι καημένοι βρε τι τρομερό νηστικοί ξελιγωμένοι πέφτουν στο νερό"



"Και οι Κένταυροι οι καημένοι, βρε τι τρομερό,
νηστικοί, ξελιγωμένοι πέφτουν στο νερό."

"Αχ, Τσιάνο, θα τρελαθώ Τσιάνο, με τους τσολιάδες ποιος μου είπε να τα βάνω.
 

Σοφία Βέμπο - Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του

Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του και τη σκούφια την ψηλή του,
μ' όλα τα φτερά,
και μια νύχτα με φεγγάρι την Ελλάδα πάει να πάρει,
βρε, το φουκαρά!
Ωωχ!!


Τον τσολιά μας τον λεβέντη βρίσκει στα βουνά
και ταράζει τον αφέντη τον μακαρονά.
Αχ, Τσιάνο, θα τρελαθώ Τσιάνο, με τους τσολιάδες ποιος μου είπε να τα βάνω.
Ααχ!!


Ξεκινάει την άλλη μέρα, μα και πάλι ακούει "Αέρα"
από τον τσολιά,
δρόμο παίρνει και δρομάκι και πηδάει το ποταμάκι,
ξέρει τη δουλειά.
Ωωχ!!


Τρώει τις σφαίρες σαν χαλάζι από τον τσολιά,
κι όλο στρατηγούς αλλάζει για να βρει δουλειά.
Αχ, Τσιάνο, θα τρελαθώ Τσιάνο,
και στείλε γρήγορα τα μαύρα μου να βάνω.
Ααχ!!


Στέλνει ο νέος Ναπολέων μεραρχίες πειναλέων
στο βουνό ψηλά,
για να βρουν τον διάβολό τους κι ο στρατός μας αιχμαλώτους
τσούρμο κουβαλά.
Ωωχ!!


Και οι Κένταυροι οι καημένοι, βρε τι τρομερό,
νηστικοί, ξελιγωμένοι πέφτουν στο νερό.
Αχ! Γκράτσι, να μη σε δω Γκράτσι,
γιατί σε κάρβουνα αναμμένα έχω κάτσει.
Ααχ!!


Τρέχουν σαν τρελοί στους βράχους κι από μας και τους συμμάχους
τρώνε τη κλωτσιά,
και χωρίς πολλές κουβέντες μπήκαν Έλληνες λεβέντες
μεσ' τη Κορυτσά.
Ωωχ!!


Μέσα στ' Αργυρόκαστρο εμπήκε το χακί και σημαία κυματίζει τώρα Ελληνική,
Αχ! Τσιάνο, θα σκοτωθώ Τσιάνο, γιατί σε λίγο και τα Τίρανα τα χάνω.
Και 'πάθαν οι καημένοι μεγάλη συμφορά,
κι η Ρώμη περιμένει κι εκείνη τη σειρά.
Ααχ!!!!

THE ABOMINATION ISRAHELL ON EARTH - THE WORLD HAS BEEN HIJACKED BY A CABAL OF ZIONISTS / OCCULTISTS



ISRAHELL ON EARTH [A New Must Watch Documentary]





This powerful documentary exposes the hell that the palestinians have been going through since their land was stolen in 1948. From that day on, the world has been hijacked by a cabal of zionists/occultists, and the support given to them by governments has alienated much of the world. "IsraHell on Earth" looks at the origins of the abomination that is "IsraHell" and exposes its apartheid crimes.
~ ~
Αυτό το ισχυρό ντοκιμαντέρ εκθέτει την κόλαση ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν περάσει από τη γη τους είχε κλαπεί το 1948. Από εκείνη την ημέρα, ο κόσμος έχει καταληφθεί από την κλίκα των σιωνιστών / αποκρυφιστών, και η υποστήριξη που τους δόθηκε από τις κυβερνήσεις έχει αποξενώσει μεγάλο μέρος του κόσμου. "IsraHell στη Γη" εξετάζει την προέλευση που έχει το βδέλυγμα που είναι "IsraHell" και εκθέτει τα εγκλήματα του απαρτχάιντ.


2012-10-20

"ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ": ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΡΑΗΛ & ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΜΕΣΩ «ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ Ο.Ε.Α.» (ΒΛΕΠΕ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΛΙΘΙΑΝΟΥ ΔΕΡΒΙΣΑΤΟΥ Ο.Ε.Α.) ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: "ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2012"

SHIP TO GAZA - ΈΝΑ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ESTELLE ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ


Καταγγελία: Επίθεση στο ιστιοφόρο Estelle σε διεθνή ύδατα

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2012 – 14:00

Λίγο μετά τις 11:15 το πρωί και καθώς το Estelle έπλεε σε διεθνή ύδατα 17 ναυτικά μίλια βόρεια του Al Arish της Αιγύπτου και 30 ν.μ. από τις ακτές της Γάζας, σύμφωνα με το τελευταίο στίγμα του ιστιοφόρου, πλοία του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού περικύκλωσαν το σκάφος και λίγο αργότερα ταχύπλοα με μασκοφόρους στρατιώτες κατέλαβαν το ιστιοφόρο ESTELLE. Από τις 11:40, οπότε και υπήρξε η τελευταία επικοινωνία με τον εκπρόσωπο Dror Feiler, κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη και έχει διακοπει. Πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι το Estelle αυτή τη στιγμή ρυμουλκείται προς το Ashdod και αναμένεται να φθάσει στις 4 μμ τοπική ώρα. Η ελληνική πρεσβεία εκεί έχει ενημερωθεί και εκπρόσωπος της μετακινείται στο Ashdod.


Η Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την παράνομη ισραηλινή επίθεση και κατάληψη του ESTELLE στα διεθνή ύδατα, όπου για άλλη μια φορά το Ισραήλ επιβεβαιώνει τον ρόλο του ως τραμπούκου και χωροφύλακα της περιοχής. Η πράξη διεθνούς πειρατείας ενάντια σε πολίτες από 8 χώρες, που μετέφεραν ανθρωπιστικό υλικό στην πολιορκημένη Γάζα, δείχνει για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπο του σιωνιστικού απαρτχάιντ.

 Στο πλοίο επιβαίνουν συνολικά 30 άτομα, εκ των οποίων 5 Έλληνες:

>  Βασίλης Διαμαντόπουλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)
>  Δημήτρης Κοδέλας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)
>  Βαγγέλης Πισσίας (συντονιστής αποστολής)
>  Λουκάς Σταμέλλος (μέλος Γραμματείας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”)
>  Μιχάλης Τικτόπουλος (μέλος Γραμματείας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”)

Συνολικά 5 ενεργά μέλη εθνικών Κοινοβουλίων επιβαίνουν στο Estelle (Ελλάδα (2), Νορβηγία, Ισπανία, Σουηδία) καθώς και ένα τέως μέλος του Καναδικού κοινοβουλίου.


Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”


ΠΗΓΗ:

http://www.shiptogaza.gr/Δράσεις/Νέα-Ανακοινώσεις/item/1164-Καταγγελία-Επίθεση-στο-ιστιοφόρο-Estelle-σε-διεθνή-ύδατα

2012-10-07

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΦΑΝΩΝ Ή ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 1950-60 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΛΙΟΥΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΡΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΟ ΘΕΙΟΥΧΟ ΚΑΔΜΙΟ


Δοκιμές χημικών όπλων σε Αμερικανούς πολίτες!

 

Είναι γνωστό ότι και στην Αμερική αλλά και στην Σοβιετική Ένωση τους πολίτες τους, τους θεωρούσαν χρήσιμα “πειραματόζωα” (μάλλον όλους μας θεωρούν έτσι). Έτσι δεν δίσταζαν να τους βάζουν εν μέσω πυρηνικών εκρήξεων για να δουν τι θα πάθουν μετά την έκθεση σε ακτινοβολία, ή τους άφηναν να κάνουν μπάνιο σε ραδιενεργές λίμνες όπως στη Σοβιετική Ένωση.

Έγγραφα του στρατού προ 50ετίας, που έπαψαν να είναι απόρρητα προκάλεσαν σκάνδαλο στις ΗΠΑ. Αποδείχθηκε ότι τις δεκαετίες 1950-60 οι Αμερικανοί στρατιωτικοί δοκίμασαν χημικά όπλα στους ίδιους τους συμπολίτες τους, ψεκάζοντάς πάνω από φτωχές γειτονίες.

Οι χημικές ουσίες συγκεκριμένης επίδρασης ψεκάστηκαν πάνω από την πόλη Σαν Λιούις της πολιτείας του Μισούρι. Τα αντιδραστήρια περιείχαν το υπερτοξικό θειούχο κάδμιο, το οποίο είναι επικίνδυνο τόσο για την υγεία του ανθρώπου, όσο και για το περιβάλλον συνολικά. Ο τοπικός πληθυσμός την ίδια στιγμή ήταν πεπεισμένος ότι παρατηρούν δοκιμές για τη δημιουργία αποτελεσματικού προπετάσματος καπνού για την πόλη σε περίπτωση επίθεσης των σοβιετικών στρατευμάτων.

Αν αναλογιστούμε τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που προσπαθούν να επιβάλλουν στη ζωή μας μάλλον τα πειράματα δεν τελείωσαν ακόμα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μετά από πυρηνική έκρηξη ο Αμερικανικός στρατός στέλνει τους στρατιώτες του που ήταν επικίνδυνα κοντά στην έκρηξη να πάνε απροστάτευτοι να δουν τα αποτελέσματα της έκρηξης σε ένα περιβάλλον απίστευτης ραδιενεργής μόλυνσης. Οι περισσότεροι από αυτούς απεβίωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε τους Σοβιετικούς να δημιουργούν μία λίμνη με ατομική έκρηξη και μετά από αυτό, κόσμος πήγαινε για κολύμπι και έπινε νερό από τη λίμνη!

Δυστυχώς για εμάς τα εγγόνια μας θα βλέπουν φιλμάκια με πειράματα που μας κάνουν τώρα αλλά θα μαθαίνονται τότε.


Declassified U.S. Nuclear Test Film #55

2012-10-06

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ 27-09-2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "HeLLeNiCReVeNgE" - http://hellenicrevenge.blogspot.com/ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ - ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ - ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Ή ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00071 ] [ 2012.10.06 12:00 ]




ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ 27-09-2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "HeLLeNiCReVeNgE" - http://hellenicrevenge.blogspot.com/ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ - ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ - ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Ή ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ




ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΙΣ 27-09-2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "HeLLeNiCReVeNgE" - http://hellenicrevenge.blogspot.com/ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ


ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ


ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Ή ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ


ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ - ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΕ - ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ







"ΝΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"




2012-10-04

ΠΑΜ - Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ TON ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: “να οργανώσουμε ΣΩΜΑ ΣΕΡΒΩΝ, ΡΩΣΩΝ, ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, οι οποίοι θα βρεθούν (όπως ήδη ξεκαθαρίσθηκε) αμέσως στο πλευρό των Ελλήνων”


ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΩΜΑ ΣΕΡΒΩΝ ΡΩΣΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΠΟΥ ΕΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ TON ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΙΤΑΛΗ


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Βιτάλης: Σαμαρά, ετοίμασε τη χώρα για πόλεμο.

Με δεδομένες τις ραγδαίες πολεμικές εξελίξεις στο μέτωπο Συρίας-Τουρκίας, ο Πρόεδρος του ...
Πατριωτικού Μετώπου (ο οποίος μόλις αφίχθηκε από περιοδεία του στα Βαλκάνια), απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει: «Πρωθυπουργέ. Με δεδομένες τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τούρκων εναντίον της Συρίας και της πρόβλεψής μας (εδώ και ένα χρόνο), πως η ευρύτερη περιοχή θα αναφλεγεί, με πιθανότατη πια εμπλοκή και της Ελλάδας, σε καλώ: 1. Να θέσεις τη χώρα ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, σε ετοιμότητα, με προοπτική γενικής επιστράτευσης. 2. Να απεμπλακείς από τις ΝΑΤΟικές επιλογές ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. Το ΝΑΤΟ, σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. 3. Να μην εμποδίσεις την προσπάθειά μας, (η οποία βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσής της), να οργανώσουμε ΣΩΜΑ ΣΕΡΒΩΝ, ΡΩΣΩΝ, ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, οι οποίοι θα βρεθούν (όπως ήδη ξεκαθαρίσθηκε) αμέσως στο πλευρό των Ελλήνων. 4. Να αποφασίσεις ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕΝΚΕΝ, για τους Σέρβους και τους Ρώσους, έτσι ώστε να διευκολυνθούν να έρχονται ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ακόμη, καλώ όλους τους Έλληνες Πατριώτες – και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν οικονομική άνεση - να ενισχύσουν με κάθε μέσο την σε πλήρη εξέλιξη προσπάθειά μας, να στηριχθούν ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ κατ’ αρχάς εθελοντές, οι οποίοι θα αρχίσουν σταδιακά να καταφθάνουν στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε βοήθεια, τόσο για τη φιλοξενία τους, όσο και για τα υπόλοιπα τα οποία είναι απαραίτητα σε έναν μαχητή, ο οποίος θα σταθεί δίπλα – αν χρειαστεί - στον ελληνικό Λαό και Στρατό. Ελάτε να μας βρείτε στα κεντρικά μας γραφεία στο Σύνταγμα, Νίκης 33. Σας περιμένουμε». Πατριωτικό Μέτωπο Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ


ΠΗΓΗ:
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9115.html


ΜΠΑΤΣΟΙ = ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ



ΜΠΑΤΣΟΙ = ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ





newsbomb.gr - Ξύλο και χημικά στο Πεντάγωνο