2011-06-19

ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ II :Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 Η ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΪΤΙΚΟ ΗΛΙΟ ΦΡΑΓΚΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ

Ο κίτρινος φεμινιστικός / μητριαρχικός "θεός ήλιος" μασκότ των Special Olympics «ΑΘΗΝΑ 2011»





"Η αντίστροφη μέτρηση για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «ΑΘΗΝΑ 2011» (25 Ιουνίου - 4 Ιουλίου) άρχισε με την παρουσίαση της μασκότ «Απόλλων», που θα αποτελέσει το σύμβολο της διοργάνωσης.
Ο Απόλλωνας «έκλεψε την παράσταση» την Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννα Δεσποτοπούλου.
Τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ενώ στο πάνελ συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης, Γιάννης Πυργιώτης, οι δύο αντιπρόεδροι της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics, Λι Τοντ και Πίτερ Γουϊλερ, και ο αθλητής Special Olympics, Γιάννης Στρατηγόπουλος.
Σε αυτήν την εορταστική ημέρα, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννα Δεσποτοπούλου, ανακοίνωσε μία ιδιαιτέρως σημαντική απόφαση που αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία των Special Olympics: την μείωση κατά 20% του προϋπολογισμού των Αγώνων.
«Η Ελλάδα δεν αντέχει να ξοδεύει άλλο. Σε αυτή τη δύσκολη παγκόσμια οικονομική συγκυρία, πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από το εθνικό συμφέρον. Εμείς θα τα καταφέρουμε με 20% μειωμένο προϋπολογισμό, καθώς πρόκειται για ειλημμένη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής από το Σεπτέμβριο.
»Από εκεί και πέρα, μέσα σε αυτό το δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον, εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο την Πολιτεία. Εχουμε συγκεκριμένο σχέδιο, και απευθύνουμε έκκληση στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, και στον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να μας αφιερώσουν 10 λεπτά από το πρόγραμμά τους, για να το παρουσιάσουμε», είπε η κ. Δεσποτοπούλου, που δεν θέλησε να αποκαλύψει το σχέδιο για εξεύρεση πόρων, παρά την επιμονή των εκπροσώπων του Τύπου.
«Εθνικό χρέος» χαρακτήρισε ο αναπλ.υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, τους Αγώνες του 2011.
«Θα υπερασπιστούμε τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις, ώστε να προχωρήσουν ομαλά οι διαδικασίες για τη διοργάνωση του 2011. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλες τις αναγκαίες υποδομές για την επιτυχία τους. Αποτελεί εθνικό χρέος για μας να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα», είπε ο κ. Μπεγλίτης, που υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός, ιδρυτικό μέλος των Special Olympics Hellas, θα στηρίξει την προσπάθεια.
Ο γενικός γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης, Γιάννης Πυργιώτης, τόνισε ότι οι αθλητές των Special Olympics αποτελούν πηγή έμπνευσης που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία και πως αυτοί θα είναι η κληρονομιά που θα αφήσουν στη χώρα μας οι Αγώνες του 2011.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες των δραστηριοτήτων της Οργανωτικής Επιτροπής 'Αθήνα 2011', έξι μήνες πριν από την έναρξη των δοκιμαστικών διοργανώσεων (test events): το πρόγραμμα 'Πόλις - Αμφυτρίων', τα 22 αθλήματα των Αγώνων, οι εγκαταστάσεις, η Αφή της Φλόγας, οι Τελετές Εναρξης και Λήξης που θα επιμεληθεί η καλλιτεχνική ομάδα του Φωκά Ευαγγελινού, η εξέλιξη του προγράμματος εθελοντισμού, το πρόγραμμα επικοινωνίας, καθώς και η πρόοδος του χορηγικού προγράμματος αλλά και του προγράμματος εμπορίας προϊόντων.
Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε επισήμως η Μασκότ των Αγώνων και το σύνθημα της διοργάνωσης «ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ». Ο «Απόλλων» αποτελεί έμπνευση του Γιάννη Γεωργαρίου της εταιρείας Magicon.
Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics «ΑΘΗΝΑ 2011» θα διεξαχθούν από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011. Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 7.500 αθλητές και 2.500 προπονητές από 185 χώρες, 3.000 κριτές/διαιτητές, 40.000 μέλη των οικογενειών των αθλητών, 25.000 εθελοντές, ενώ τη διοργάνωση θα καλύψουν 3.000 δημοσιογράφοι απ΄όλο τον κόσμο."
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1083559




Special Olympics World Summer Games ATHENS 2011

Special Olympics, Athens, 2011
www.athens2011.org




__________________________________________________________________________













ο ιησουιτικός "ήλιος" της σημαίας της Αργεντινής

 

FEMINISM - MATRIARCHY WORLD illuminati's actions

ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΤΥΠΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ




ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΕΚΑΤΑΙΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ...
http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/04/03/12-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-04-03_12-00.htm#plohghsh_02

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2008 - "WOMEN'S CONFERENCE 3008" - ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ" ΠΟΥ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ 14ου ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...


http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/2010/09/feminism-matriarchy-world-illuminatis.html

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ / ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ «ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑ» http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/2010/09/blog-post_3551.html

 

 



συνέχεια εδω
http://anti-metatron-plegma.blogspot.com/2010/06/special-olympics-2011.html


 ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΝ ΦΟΥΦΛΙΚΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΖΕΛΕ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ
'H ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ  ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.