2011-07-02

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011


Eπίθεση και απειλές της Χαμάς κατά της Ελλάδας για συνεργασία με Ισραήλ!


H Χαμάς για πρώτη φορά επιτέθηκε στην Ελλάδα και στην ελληνική κυβέρνηση επικρίνοντάς την σφοδρά για την χθεσινή επιχείρηση των ειδικών δυνάεων του Λιμενικού και την ακινητοποίηση ενός αμερικανικού πλοίου που μετέχει στον στολίσκο που επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Γάζα για να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής.
"Είναι μια απάνθρωπη ενέργεια. Αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες", αναφέρει η.....
Χαμάς σε ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε από την πολιτική του διοίκηση στη Δαμασκό και αντίγραφό της περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Σύμφωνα με τη Χαμάς, η τακτική αυτή είναι "το αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούν οι σιωνιστές κατακτητές".



Η Χαμάς κάλεσε παράλληλα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να "ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση" της Ελλάδας προκειμένου να επιτρέψει τον απόπλου του στολίσκου για τη Λωρίδα της Γάζας. Η Χαμάς είναι η πλέον εξτρεμιστική πολιτική οργάνωση των Παλαιστινίων, από τις ΗΠΑ θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση, έστω και αν κυβερνά τις αυτόνομες περιοχές των Παλαιστινίων εδώ και χρόνια


Χθες το απόγευμα σκάφη του Λιμενικού στα οποία επέβαιναν ειδικές δυνάμεις, εμπόδισαν το αμερικανικό σκάφος "Audacity of Hope" με δεκάδες ακτιβιστές, πενταμελές πλήρωμα και δημοσιογράφους, μεταξύ Σαλαμίνας και Αίγινας με την απειλή χρήσης όπλων, να εξέλθει στην ανοικτή θάλασσα.


Το σκάφος είχε ξεκινήσει από το Πέραμα παρά την απαγόρευση απόπλου λόγω τεχνικών ελλείψεων. Ωστόσο το ελληνικό λιμενικό μπλόκαρε το καράβι μεταξύ Σαλαμίνας και Αίγινας, με αποτέλεσμα να το γυρίσουν πίσω στο Πέραμα, από όπου είχε αποπλεύσει. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε απαγορεύσει σε πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα να αποπλεύσουν από ελληνικό λιμάνι.


Τμήμα ειδήσεων
defencenet.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/e_4274.html