2011-09-28

[ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. (O.N.I. - MJ-12-13) ΚΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ C*10^6 C*10^12 C*10^18



(εστάλλει από [ΠΑ.ΣΥ.Α.])


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ" ΥΠΕΡΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΛΕΣ (ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ-ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ ΜΟΥΛΟΠΙΑΣΜΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ ~ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΤΩΘΙ:


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ


"...Έτσι ως επιστημονικόν επιδόρπιο,η Ο.Ε.Α. βάζει στο τραπέζι το ζήτημα των Υπέρ-νετρίνων ταχύτητας C*10^6,ήτοι ταχύτητας 1 εκατομμυρίου φορές την ταχύτητα του φωτός,και των Υπέρ-υπέρ-νετρίνων ταχύτητας C*10^12,ήτοι C*1(000.000.000.000) φορές την ταχύτητα του φωτός.
Ήδη η Ο.Ε.Α.,εις τον αυτοσχέδιο οπλισμό της νετρίνο-nazer χρησιμοποιεί την πρώτη τάξη νετρίνων ταχύτητας C*5,8 ήτοι ταχύτητας εξαπλάσιας της ταχύτητας του φωτός.
Στα εργαστήρια της Ο.Ε.Α.,αυτά τα απλά νετρίνο συνοδεύονται αυτομάτως και επαγωγικώς από υπέρ-νετρίνα ταχύτητας C*10^6 και C*10^12 είναι ακόμη πρακτικώς μη διαχειρίσιμα λόγω του ότι η Ο.Ε.Α. δεν διαθέτει ακόμη τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικού στραγγαλισμού και κατευθύνσεως δέσμης για τόσο..." 



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ:

Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑ.ΣΥ.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΣΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΜΗΤΡΑ-ΜΑΤΡΙΧ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ Ο.Ε.Α. @ Εψιλον @ ΛΙΒΥΗ @ ΚΑΝΤΑΦΙ @ ΛΑΛΑΣ @ «UNITED AFRICA» @ «UNITED MACEDONIA» @ «NEW ATLANTIS» @ «ΓΚΡΙΖΟΙ» ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ" ΩΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ" ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  @ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» @ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»