2012-06-06

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Να πού πάνε τα χαρτζιλίκια στους ΛΑΘΡΟπακιστανούς επαίτες και εργάτες

 

Νέα δοκιμή πυραύλου στο Πακιστάν

 Ικανού να φέρει πυρηνική κεφαλή

Το Πακιστάν ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε με επιτυχία νέα δοκιμή πυραύλου μικρού βεληνεκούς ικανού να φέρει πυρηνική κεφαλή, την πέμπτη δοκιμή του είδους αυτού σε έξι εβδομάδες, από τότε που η Ινδία πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς ικανού να φέρει πυρηνική κεφαλή.

Ο πύραυλος Κρουζ τύπου Hatf VIII, εμβέλειας 700 χλμ., είχε δοκιμαστεί αρκετές φορές από το Πακιστάν τα τελευταία χρόνια.

Είναι η πέμπτη δοκιμή του πακιστανικού υπουργείου άμυνας από τις 25 Απριλίου, πέντε ημέρες αφότου η Ινδία ανακοίνωσε θριαμβευτικά την πρώτη δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς ικανού να φέρει πυρηνική κεφαλή, του Agni V, μια μεγάλη τεχνολογική επιτυχία, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες.

Ο ινδικός πύραυλος Agni V, βεληνεκούς 5.000 χλμ., κατά 80% ινδικής τεχνολογίας, μπορεί να πλήξει το σύνολο του εδάφους της Κίνας, της άλλης μεγάλης αντιπάλου της Ινδίας στην περιοχή.