2013-03-16

"ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΙ": "Ναζιστική" Χρυσή Αυγή και μαλακίες απλώς επρόκειτο για μια εμφανέστατη δελφική συμπαιγνία του συριζα του πασόκ και κκε με το δίκτυο ASENA που συμπεριλαμβάνει την χρυσή αυγή ωστέ να συνενωθεί η ατζέντα της "άκρας δεξιάς" και του σοσιαλισμού υπό τον πνευματικό φεμινισμό και τη wicca αλλα και να εφαρμοστεί σε γεωστρατηγικό επίπεδο το κανταφικό μοντέλο ή αυτό των tamil tigers στο στράτευμα

 

Ειναι καιρός να αρχίσει να βγαίνει στη φόρα αυτή η γελοία φάρσα της εφαρμογής του "κανταφικού" φεμινιστικού αμαζονικού μοντέλου της εργκενεγκον  και των γκρίζων λύκων (δίκτυο αστρικής λατρείας του σειρίου - αδελφότητα hathors - kumaras),  το οποίο απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ περιγράφεται όσον αφορά για τον εν ελλάδι κόμβο της "Χρυσής αυγής", ως ένα "Ναζιστικό" κόμμα ή τάγμα. Δεν είναι κόμμα ούτε τάγμα, αλλα το δίκτυο της asena, ή η αμαζονική στρατιωτική δομή της Λυβίης που μετακομίζει δυνητικά στην Ελλάδα ενώ σε διαφορετικό ομόκεντρο επίπεδο μπορεί να αποδωθεί και ως εφαρμογή του πυρήνα λειτουργίας των tamil το οποιο είναι κατά βάση γυναικείο στράτευμα.

 

Το αστείο είναι ότι πολλάκις έχει συσχετιστεί τεχνηέντως επικοινωνιακά με το ερμητικό τάγμα της Χρυσής αυγής Αγγλίας, υπο την έννοια οτι αυτό είναι κάποιο μυστικιστικό παρακλάδι "σατανισμού - ναζισμού", ενώ τα μέλη είναι λάτρεις της Ίσιδος, όπως είναι και η βάση της wicca και του φεμινισμού που διπολικά ελέγχει και το σύριζα και κκε.

 

Η εφαρμογή κανταφικών στρατιωτικών μοντέλων είναι αυτό που δεν αναφέρει ο αριστερός φεμινισμός για τον στρατό, τον οποίο θέλει να καταργήσει, κάτι όμως που αναφέρει συμπληρωματικά η χρυσή αυγή για την αποδόμηση του στρατεύματος μέσω κατάταξης γυναικών όπως προβλέπει το πρόγραμμα των illouminati για τους στρατούς ηπα και ε.ε. ως εφαρμογή και κεκαλυμμένη διεύρυνση των προγραμμάτων και μοντέλων όπως εφαρμόστηκαν με τον  Καντάφυ,  ή όπως παρατηρούνται εντός του στρατού των tamil tigers καθώς και του δικτύου της asena τουρκίας. Κομβικό επίσημο σημείο εξαγώγιμου στρατιωτικού προτύπου ατζεντών πολιτικών κομμάτων και αναδιαμόρφωσης (εκθήλυνσης) στρατού και αστυνομίας είναι η διάρθρωση του σιωνιστικού στρατού του Ισραήλ. (Παρεισφρύσεις γυναικείων - μητρογραμικών στρατιωτικών δομών αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία σε Ασία - Ηπα - Αφρική με σύγκλιση μεταξύ κεμαλικού οθωμανικού σκέλους και σιωνισμού - ινδουισμού. Βλέπε "durga vahivi"). Ενδεικτικό αυτών των δομών είναι η διάσωση των αμαζόνων της φρουράς του Καντάφυ απο τη Χίλαρι κλίτον.

 

Φυσικά όλα αυτά θα ήταν επόμενο να αποτυπώνονται και στις κοινωνιολογικές αντιλήψεις και συνεπώς στις λεπτεπίλεπτες ατζέντες αυτού του σχήματος.

 

Να επισημανθεί εκτός των άλλων, οτί ενώ βρίσκεται τόσους μήνες η χρυσή αυγή στη βουλή, δεν έχει αναφέρει τίποτα επι της ουσιάς για τον φεμινισμό, ενώ αντιθέτως μέλη της αρχίζουν να πρωταγωνιστούν στην ενίσχυση της βιομηχανίας της "ενδοοικογενειακής βίας" και στην "προστασία άγαμων μητέρων" χωρίς να ξεκαθαρίζουν  εαν επρόκειται για άγαμες συζύγους εξαιτίας θανόντος συζύγου, ή κάποιας άγαμης λεσβίας που έμεινε έγκυος απο τράπεζα σπέρματος ή απο δότη με αποτέλεσμα να διευκολύνονται εναλλακτικές συμβιώσεις και ψευδοοικογενειακά πρότυπα και μέσα απο το πρόγραμμα της χρυσής αυγής.

 

Προφανέστατα η χρυσή αυγή αποτελεί την παράπλευρη "εθνοκεντρική" επικάλυψη των "πολιτιστικών" προγραμμάτων της σχολής της Φρανκφούρτης και του "ουράνιου τόξου",  χωρίς σημείο αναφοράς και βοηθητική εστίαση στην "πυρηνική οικογένεια". Απλώς οι ορολογίες αλλάζουν γύρω απο  μη "πυρηνικά" μοντέλα οικογενειών ωστε να προωθηθούν συμπαιγνιακά νομοθεσίες  με το σύριζα-πασοκ και κκε στα πλαίσια εγκαθίδρυσης πνευματικού φεμινισμου με "εθνοκεντρικό" προσωπείο, μέσα σε όλα τα άλλα.

 

ΠΗΓΗ: 

http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2013/03/asena-wicca-tamil-tigers.html