2013-11-29

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ": ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΛΑΒΡΥΣ" ~ "ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ" ~ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΠΕΛΕΚΥ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ (ΠΑΡΑ)ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02885 ] [ 2013.11.27 00:00 ]






ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΛΑΒΡΥΣ" ~ "ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ" ~ ΤΕΥΧΟΣ 3

Η λεσβία έχοντας τη γυναίκα στο κέντρο του σύμπαντός της αποδεσμεύεται. Μένει ελεύθερη να βρεί τα πραγματικό της πρόσωπο, τον πραγματικό της εαυτό, ν’ ανακαλύψει τον κόσμο γύρω της και να τον ξαναφτιάξει απ΄ την αρχή. Η λεσβία προσπαθεί να φέρει στο φώς τις πραγματικές αιτίες καταπίεσης όλων των γυναικών ξεσκεπάζοντας μια ολόκληρη ιστορία γυναικείας ξωής και δημιουργίας, τόσο καλά διαστρεβλώμενης από τους άντρες: να δημιουργήσει ένΑ κόσμο ισότιμο, ελεύθερο, χωρίς κοινωνικές, ταξικές, φυλετικές, ή ό,τι άλλο, διακρίσεις, που θ’ αφήνει ελεύθερα τα γυναικεία συναισθήματα να εκφραστούν, γιατί πολύ απλά ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ.
Α.Ο.Ο.Γ.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΛΑΒΡΥΣ" ~ "ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ" ~ ΤΕΥΧΟΣ 3





ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΛΑΒΡΥΣ" ~ "ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ" ΕΞΕΔΙΔΕ Η "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ" (ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ")

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ) ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ
ΕΔΩ:


ΠΗΓΗ: