2014-10-14

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ": Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΝΤΠ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03175 ] [ 2014.09.11 00:00 ]






ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ
Ομολογεί το έγκλημα η Χ.Κλίντον: "Με τον Ομπάμα υλοποιούμε τα σχέδια Κίσινγκερ για επιβολή της ΝΤΠ"

07/09/2014 14:53








Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον αποθεώνει τις προσπάθειες του Χένρι Κίσινγκερ για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αναφέρει ωμά, πώς η ίδια και ο Μπάρακ Ομπάμα εργάζονται συστηματικά στην κατεύθυνση αυτή.

Σε άρθρο της στην Washington Post, με αφορμή το υπό έκδοση βιβλίο του Χένρι Κίσινγκερ «Παγκόσμια Τάξη», η Κλίντον αποθεώνει τις προσπάθειες του Κίσινγκερ για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, υποστηρίζοντας ότι, «δεν υπάρχει κάποια άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για το μέλλον».


Σημειώνει πώς «στο βιβλίο του ο Κίσινγκερ εξηγεί γιατί αυτό (η εγκαθίδρυση της ΝΤΠ) αποτελεί επιτακτική ανάγκη και το πώς θα το επιτύχουμε», γράφει η Κλίντον, ενώ επισημαίνει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα αλλά και η ίδια εργάζονται για την εκπλήρωση του σχεδίων του.


«Η ανάλυσή του, εκτός από κάποιες διαφορές σε συγκεκριμένες πολιτικές, ταυτίζεται σχεδόν απόλυτα με τη γενική στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση Ομπάμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι χρόνων για την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας αρχιτεκτονικής ασφάλειας και συνεργασίας στον 21ο αιώνα», τονίζει η Κλίντον.


Συνεχίζοντας, η πρώην υπουργός Εξωτερικών φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιήσει ως επίρρωση των ισχυρισμών της τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο Ιράκ και τη Συρία, παραλείποντας φυσικά να αναφερθεί στο ρόλο που εκείνη έπαιξε στην κατάρρευση των δύο αυτών χωρών με τους χιλιάδες νεκρούς αμάχους, τις θηριωδίες των ισλαμιστών και την γιγάντωση του ISIL.


Οι ΗΠΑ, ότι έπραξαν στο Ιράκ και τη Συρία το κάνουν τώρα και στην Ουκρανία σε μία προσπάθεια να πλήξουν τη Ρωσία.


«Η φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη, για την επιβολή και την προάσπιση της οποίας οι ΗΠΑ εργάστηκαν επί δεκαετίες, δέχεται επίθεση από παντού στον κόσμο», αναφέρει.


Η Κλίντον χωρίς ίχνος ντροπής και επικαλείται το βιβλίο της «Δύσκολες αποφάσεις» προκειμένου να …πλέξει και το δικό της εγκώμιο για το ρόλο που έπαιξε και παίζει στην πραγμάτωση του σκοπού.


«Είμαι περήφανη που βοήθησα τον πρόεδρο να ξεκινήσει τον επανασχεδιασμό και την ενδυνάμωση της παγκόσμια τάξης, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής», ισχυρίζεται, ενώ επισημαίνει ότι «ο Κίσινγκερ είναι ένας φίλος, πάντα χρησιμοποιούσα τις συμβουλές του όταν ήμουν υπουργός Εξωτερικών».


Χωρίς δισταγμό, η Κλίντον επαίρεται επίσης για την «επιθετικότητά» της όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, χρησιμοποιώντας το σλόγκαν του «απομονωτισμού», ένα επιχείρημα που συχνά προτάσσουν ενάντια σε όσους αντιτίθενται στους παράλογους και χωρίς καμία νομιμοποίηση πολέμους των ΗΠΑ.


«Στο παρελθόν φλερτάραμε με τον απομονωτισμό και την υποχώρηση, αλλά όταν χρειάστηκε ανταποκριθήκαμε στον ηγετικό μας ρόλο», λέει.


Τα εγκώμια της Κλίντον για τον νεοταξίτη Κίσινγκερ φυσικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το έργο του συνδέεται με το θάνατο, την καταστροφή και υποκινείται από μια σαφή επιθυμία να διαβρώσει την εθνική κυριαρχία.


Ενδεικτικά, το 2013, 1,7 εκατομμύρια διαβαθμισμένα αρχεία που είναι γνωστά ως «Kissinger Cables,» αποκάλυψαν την έντονη ενασχόληση του Κίσινγκερ με την ενορχήστρωση σφαγών σε όλο τον πλανήτη…


Των σφαγών που γίνονται τώρα στη Συρία, στην Ουκρανία, στο Ιράκ, στη Λιβύη και σε πολλές άλλες χώρες.




ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/item/ομολογία-χκλίντον-με-τον-ομπάμα-υλοποιούμε-τα-σχέδια-κίσινγκερ-για-την-επιβολή-της-ντπ












ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02945 ] [ 2014.01.26 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02030 ] [ 2011.09.06 02:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02392 ] [ 2012.08.11 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02028 ] [ 2011.09.06 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01973 ] [ 2011.07.16 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01876 ] [ 2011.04.19 00:00 ]