Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΧΙΔΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΕΝΩ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ DVD ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ή ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ
ΠΑΠΑΝΑΚΟ-ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ Η ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ (ΑΛΗΘΗ ΗΜΙΑΛΗΘΗ ΨΕΥΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ


ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 21-05-2011 Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΕΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ:

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011
Ο.Ε.Α. 1985 σε PDF
Πολλοί φίλοι του ιστολογίου μας ζήτησαν να δακτυλογραφηθούν και να μετατραπούν σε PDF και σε πιο ευανάγνωστη μορφή διάφορα παλιά σπάνια κείμενα της Ο.Ε.Α., θησαυροί απογορευμένης γνώσεως και πληροφοριών.

Αυτό θα γίνει εν ευθέτω χρόνο σε κάποια σημαντικά κείμενα.

Δίνουμε εδώ το κλασικό κείμενο των 72 σελίδων του 1985 δακτυλογραφημένο σε ηλεκτρονική μορφή PDF για πιο εύκολη ανάγνωση και διάδοση.
Το PDF πρέπει να προέρχεται από την εποχή του ιστου-ε πριν αυτός προδώσει το έργο της Ο.Ε.Α.

Τα σχήματα και οι χάρτες του πρωτότυπου κειμένου δεν περιέχονται σε αυτό το PDF και θα τα βρείτε μόνο στο πρωτότυπο κείμενο της Ο.Ε.Α.:
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1985

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Το PDF περιέχει μια παραπλανητική εισαγωγή όπου επιχειρεί να περάσει θεωρίες & διδασκαλίες του σχιζοφρενικού χριστιανοδωδεκαθεισμού (ροδοσταυρική θεοσοφική στοά Κριναετών) ότι τάχα ο Ιησούς ήταν Έλληνας (!!!) με το όνομα Ιάσων και λοιπές δρακονιανές μασονικές μαλθακίες!


Απορρίψτε – διαγράψτε λοιπόν την μασονική «εψιλον-666» σχιζοφρενική εισαγωγή (δηλητηριώδες περιτύλιγμα) και κρατήστε το υπόλοιπο ωφέλιμο περιεχόμενο (της Ο.Ε.Α.):


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/1985-pdf.html


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΔΩ: