Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΦΩΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!


Έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει πριν λίγο καιρό το γνωστό μοντέλο και πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου. Ίδρυσε κόμμα και θα κατέβει στις εκλογές! Και το όνομα αυτού: Π.Α.Ν.Ο.-Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος.
Η Τζούλια είχε κάνει την αποκάλυψη για δημιουργία κόμματος πριν μερικές ημέρες στην Κύπρο, όπου βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου κυπριακού καναλιού.
Συγκεκριμένα η Τζούλια είχε πει στο onlycy: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες. Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει. Και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις».


Προβλέπεται "σκληρός" ανταγωνισμός στις επερχόμενες εκλογές και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τα ποσοστά του κόμματος της Τζούλιας...

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/393016/Default.aspx


 ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:
http://www.axortagos.gr/plaka-tzoulia-enonoun-tipos.html
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/04/blog-post_8987.html