Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΑΦΟΡΑ": Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡ: 00001, ΑΘΗΝΑ, 12/12/2007, ΩΡΑ 08:30, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ proedros@sartzetakis.gr


ΑΠΟ: Σπυρίδωνα Σπυρόπουλο.

Προς: πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη.

ΘΕΜΑ: ΤΟ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ, ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 17 ΕΤΩΝ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 7 ΕΤΩΝ.

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟ  ΟΠΟΙΟ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ  ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΣΑΣ ΖΗΤΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ή ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Ή ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΘΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ, ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΜΦΑΝΩΣ Ή ΑΦΑΝΩΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η www.pa-sy-a.gr ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (…εν τη συμπληρώσει 56 ετών από της συτριβής του κομμουνιστοσυμμοριτισμού…) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΗ (Link) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ “Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ”.
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
 
Σπυρόπουλος Σπυρίδων, Αναλυτής/Προγραμματιστής Η/Υ, κάτοικος Καμαρών Αιγίου, τηλ. 6972-172090, 210-8672421 (Αθήνα),