2015-06-27

Το ΛΟΑΤ κίνημα γιατί είναι τόσο ισχυρό και βρίσκει αμέριστη υποστήριξη από όλους τους ηγέτες και οργανισμούς παγκοσμίως και πως συνδέεται απόλυτως αποδεδειγμένα με τα παραθρησκευτικά κινήματα ufo και τη γενετική


Σε αυτή την προσέγγιση δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, υπάρχουν διαθέσιμα ήδη πολλά στοιχεία ανεβασμένα στο wikipedia....Δεν χρειάζεται παρά μόνο να βρούμε συγκριτικά τις κοινές συνισταμένες με το new age κίνημα του ραελιανισμού.


Rael founded Clonaid (originally Valiant Venture Ltd Corporation) in 1997, but then handed it over to a Raelian bishop, Brigitte Boisselier in 2000. 
Το 2002 η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι μια αμερικάνα γυναίκα υποβλήθηκε σε μια τυπική διαδικασία κλωνοποίησης που οδήγησε στη γέννηση μια κόρης, την Εύα προσελκύοντας τις εθνικές αρχές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να εξετάσει περαιτέρω την κατάσταση λατρείας των ραελιανών. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Clonaid
Clonaid
Τύπος
Ιδιωτικός
Βιομηχανία Βιοτεχνολογία
Προκάτοχος Valiant Venture Ltd.
Ιδρύθηκε το Μπαχάμες (1997)
Ιδρυτής (Ραέλ) Claude Vorilhon
Βασικοί άνθρωποι
Brigitte Boisselier , Τόμας Kaenzig
Προϊόντα RMX568, RMX2010
Υπηρεσίες Clonaid, INSURACLONE, OVULAID, CLONAPET
Θυγατρικές BioFusion Tech Inc.
Δικτυακός τόπος http://www.clonaid.com/


Τα μέλη  των γκρίζων zeta reticuli συχνά αναφέρονται στα πλαίσια της ουφολογίας ως άφυλα που αναπαράγονται με γενετική. Κάποιοι μέσω των new age-alien κινημάτων τους τοποθετούν ως πρότυπο εξέλιξης και μάλιστα η οργάνωση των Ραελιανών που είναι από τις ελάχιστες αν όχι η μοναδική που παρουσιάζει στα σενάρια μεταφυσικής και της λεγόμενης διαγαλαξιακής διπλωματίας τους γκρίζους ως φιλικούς, είχε προτείνει και την ίδρυση πρεσβείας εξωγήινων. 
Από άλλες πηγές παραλλήλως δίνονται ως εκφυλισμένο είδος μισθοφόρων από άλλο ηλιακό σύστημα που χρησιμοποιεί τη γενετική ώστε να συντηρηθεί προσφέροντας αυτές τις γνώσεις με ανταλλάγματα μέσω συνεργασίας με διάφορες γήινες κυβερνήσεις. 

Η κατάσταση και ο τρόπος "αναπαραγωγής" τους έχει πολλές ομοιότητες με το κατεστημένο που προσπαθούν να επιβάλλουν οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις έχοντας βέβαια και την ανάλογη υποστήριξη από την clonaid. Οι γκρίζοι εξωγήινοι διαφαίνεται να προωθούνται ως ένα κατασκευασμένο "Transhumanism" πρότυπο που διαδόθηκε μέσω παραθρησκευτικών αιρέσεων και σεναρίων εξωγήινων νοημόνων ειδών για να συγκεραστεί η ανθρωπότητα μαζί τους σε βιολογικούς και κοινωνικούς προσχεδιασμένους τομείς. Οι γκρίζοι ενδέχεται να μην είναι καν εξωγήινοι αλλά συνθετικά βιορομποτικά είδη κατασκευασμένα σε υπόγειες βάσεις, με τεχνολογία που συνδέεται αμφίδρομα με αρκετά εξελιγμένη μελλοντική εκδοχή. Πληροφοριακά, ο ΄Αλιστερ Κρόουλι που ήταν μάγος ελευθεριακών πεποιθήσεων είχε αναφέρει πως ήρθε σε  επικοινωνία με ένα άβαταρ που λέγονταν LAM και όταν το σχεδίασε έμοιαζε εκπληκτικά σε εξωγήινο ανάλογης φυλής των γκρίζων. 

Ως προς τις πεποιθήσεις  να σημειωθεί πως οι ραελιανοί είναι πολιτικώς ορθοί πολιτικοποιημένοι υποστηρικτές της αμφισεξουαλικής "φιλελεύθερης σεξουαλικότητας" ανάλογης των κοινωνικών προτύπων που προωθούν οι ΛΟΑΤ σε ένα είδος gay human alien pride, καθώς και του γυμνού ακτιβισμού που έχει κοινά χαρακτηριστικά με τις femen και έντονα προβαλλόμενα διαφυλετικά στοιχεία "αισθησιακών" περιπτύξεων και σαφέστατα μηνύματα αντιρατσισμού σε σημείο που εμπλέκονται μέσω εικόνων σεξουαλικά ακόμα και οι μορφές των γκρίζων σε περιβάλλον που τείνει να είναι πορνογραφικό. 




"Rael has instructed some women members to play a pro-sex feminist role in the Raelian Church". 
Οι ραελιανοί υποστηρίζουν  το "φεμινιστικό σεξ", αλλά δεν έχουν πρόβλημα να εντάσσουν και γυναίκες που δουλεύουν στη βιομηχανία της πορνείας. Η σέχτα του Ραέλ έχει πολύ μεγάλη επιρροή στη νότιο Κορέα, η χώρα από την οποία κατάγεται και ο γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε.   

Δείτε φωτογραφίες από διάφορες δραστηριότητες ραελιανών.







                                     http://i.ytimg.com/vi/IPrfadntcv8/hqdefault.jpg














Raelians approve UN Promotion of Extensive Sex Education

Ο Claude Vorilhon (Ραέλ) με ψευδώνυμο δοσμένο έτσι ώστε να δημιουργεί συσχετίσεις με τη λέξη Ισραελ διαφαίνεται ως ένας έμπροσθεν περφόρμερ μιας συνεργασίας και συγχώνευσης του new age κινήματος της "παγκόσμιας ειρήνης", ενός φεμινιστικού σλόγκαν με φιλελεύθερες και αρκετά λιμπεροφιλοϊσραηλινές καταβολές και αξιώσεις, του μεταδομικού φεμινισμού και της βιοτεχνολογίας και του σχεδίου μείωσης του πληθυσμού και αντικατάστασης με συνθετικά "ανδροειδή - androids",  βιορομπότ, κλώνους και γενετικά προσχεδιασμένους ανθρωποειδείς που μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιηθούν για διάφορα διαστημικά προγράμματα με μικρότερο κόστος και μικρότερο ρίσκο για τις ασφαλιστικές εταιρίες. Ο Ραέλ είναι ένας ανεπίσημος αλλά αυθεντικός εκπρόσωπος της παράνοιας του Ο.Η.Ε. που συγκεντρώνει τις σκοπιμότητες αυτού του οργανισμού καθώς και τις συνισταμένες της "μεταφυσικής" και κοινωνικής και τεχνολογικής πλευράς της νέας τάξης.
Το Ραελιανό κίνημα, το οποίο πιστεύει ότι η ζωή στη Γη δημιουργήθηκε από κλώνους των εξωγήινων, πρόσφατα κάλεσε την κυβέρνηση της Βραζιλίας να άρει την απαγόρευση για τις γενετικώς τροποποιημένες καλλιέργειες. (Σχετική ιστορία: Το αληθινό πρόσωπο της κλωνοποίησης) 

Σύμβολα:
Τον Φεβρουάριο του 1991, η Ραελιανή Εκκλησία τροποποίησε το σύμβολό της. Ο επίσημος λόγος που δόθηκε ήταν ένα αίτημα απο τον  / τα "Ελοχίμ" να αλλαχθεί το σύμβολο για να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για την οικοδόμηση της εξωγήινης πρεσβείας για να χαιρετήσει τον αναμενόμενο χώρο υποδοχής των σκαφών των εξωγήινων, αν και η χώρα συνέχισε να αρνείται το αίτημα τους.  Το 2005, η ισραηλινή Ραελιανή καθοδηγήτρια Kobi Drori δήλωσε ότι η λιβανική κυβέρνηση συζητά προτάσεις του Ραελιανού κινήματος να χτίσει τη διαπλανητική πρεσβεία  στο Λίβανο. Ωστόσο, μια προϋπόθεση ήταν ότι οι Raelians δεν θα εμφανίζουν το λογότυπό τους στην κορυφή του κτιρίου, διότι αναμιγνύει μια σβάστικα και το αστέρι του Δαβίδ.

Σύμφωνα με τη Drori, οι Ραελιανοί αρνήθηκαν αυτή την προσφορά, καθώς ήθελαν να διατηρήσουν το σύμβολο όπως είναι.  Από το 1991-2007, το επίσημο ραελιανό σύμβολο στην Ευρώπη και την Αμερική δεν είχε την αρχική σβάστικα, αλλά ο Ραέλ, ιδρυτής και ηγέτης  του ραελιανού Κινήματος αποφάσισε να κάνει το αρχικό σύμβολο, με το αστέρι του Δαυίδ συνυφασμένο με μια σβάστικα που χρησιμοποιούσαν για new age ειρηνιστικές εκδηλώσεις, το μόνο παγκοσμίως επίσημο σύμβολο που συχνά σε παραλλαγή αντικαθίσταται με το αστέρι και στροβίλους για τις δημόσιες σχέσεις, ιδιαίτερα απέναντι στο Ισραήλ.

O θεολόγος των νέων θρησκευτικών κινημάτων, Γεώργιος Δ Chryssides , περιέγραψε τη ραελιανή Εκκλησία ως ευρισκόμενη σε "πρώιμο αναπτυξιακό στάδιο» και ότι οι πεποιθήσεις της αποστασιοποιούνται από το «κυρίαρχο πνευματικό κλίμα». Οι ραελιανοί ισχυρίζονται ότι όλη η ζωή στη Γη, οι άνθρωποι που περιλαμβάνονται, δημιουργήθηκαν επιστημονικά από τους Ελοχίμ , τα μέλη μιας εξωγήινης φυλής που εμφανίστηκε παρόμοια με "μικρούς ανθρώπους" ( μικρά ανθρωπάκια - εννοεί προφανώς τους zeta)  και έτσι συχνά απεικονίζονται ως άγγελοι.

Οι ραελιανοί δεν είναι μονοθεϊστές, πιστεύουν ότι η σωστή ιστορική έννοια της λέξης Ελοχίμ είναι στον πληθυντικό, "εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό". Η πίστη σε εξωγήινα Ελοχίμ διαδραματίζει κεντρικό ρόλο  για την Clonaid και τον ισχυρισμό πως προσφέρει τις υπηρεσίες κλωνοποίησης για τα ομοφυλόφιλα και υπογόνιμα ζευγάρια που θέλουν ένα παιδί που κλωνοποιήθηκε από το DNA ενός εταίρου. Η υποβοήθηση υπογονιμότητας είναι σαφέστατα πρόσχημα γι΄άλλους σκοπούς.
H Ραελιανή Εκκλησία έχει μια οιονεί εκ παραδρομής δομή των επτά επιπέδων και απαιτεί επίσημη αποστασία από άλλες θρησκείες και αγωνίζεται  για την παγκόσμια ειρήνη, τη δημοκρατία και τη "μη βία". 
Η ιδιότυπη σεξουαλικότητα είναι σαφώς ένα σημαντικό μέρος του ραελιανού δόγματος και  με τις φιλελεύθερες απόψεις της σεξουαλικότητας έχει προσελκύσει μερικούς από τους ιερείς και επισκόπους από άλλες θρησκείες.


Υπ. Το άρθρο έχει ελαφρώς διορθωθεί και επαυξηθεί