Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΑΠΑΝΑΚΟ (!)


Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:
"....ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ..."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Υ.Γ. ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: (του Παπανάκου)
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ"/ΟΧΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ -ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.


ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ E-MAILS, ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ~ ΔΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ~ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ (!)

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΩ...

ΡΕ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ (;)

ΡΕ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...

«ΑΡΙΣΤΟΙ» ΚΡΥΦΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ «ΑΡΙΣΤΕΣ» ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΗΖΕΡ ΧΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ...

ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΑΝΑΚΟ (!)