2011-12-27

"ANTI METATRON": ΓΕΛΩΣ. Η ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "5555 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α." ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ "ΒΥΖΙ ΤΗΣ ΕΦΕΣΣΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΥΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕΣΩ  ΣΥΡΡΑΦΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΜΟΥ" ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΒΛΕΠΕ http://perseysteam.blogspot.com/2011/11/blog-post_3498.html
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΚΑΤΙ, Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "MASTER TEACHER" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΓΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΤΡΩΑΔΑ ΠΟΡΝΗ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΗΝ  ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ "ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΕΡΠΗ ΤΑΤΟΥΑΖΑΚΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ" ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΜΠΑΤΣΟΚΙΝΗΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΛΑΞ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ "ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΗΡΩΑ" ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ.

ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΣΙΩΝΙΣΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ - ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ (ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΨΙΛΟΝ) ΕΝΤΟΣ ΙΝΔΙΑΣ,  "DURGA ARMY" - DURGA VAHINI, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ.

Ο ΙΔΙΟΣ  ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΩΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΟΥΡΑΝΙΩΝ ΚΑΙ  ΙΝΔΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ, ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΙ ΔΡΑΒΙΔΕΣ" ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ". ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ,  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΙΝΔΟΑΡΙΟΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΡΙΟΥΣ. 

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ" ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΙΚΟ 'Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ. ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ, ΑΠΟΡΡΟΙΑΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ.

ΟΜΟΙΩΣ ΤΑ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΗ Ή ΕΒΡΑΙΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ -  ΤΟΥΡΚΟΠΕΡΣΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΡΑΒΙΔΙΚΟ - ΙΝΔΙΚΟ Ή ΙΝΔΟΑΡΙΟ. 
ΑΥΤΟ ΕΥΚΟΛΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ  ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥ. 
ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΠΙΘΗΚΟΦΑΤΣΑ", ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΛΙΓΚΟΠΙΘΗΚΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Ή ΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΥ.ΠΗΓΗ: