Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΤΡΙΚΩΛΗ ΤΡΙΜΟΥΝΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ~ ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΡΙΑ (!!!)

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΙΜΟΡΦΕΣ ΤΡΙΚΩΛΕΣ ΤΡΙΜΟΥΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ-ΦΡΥΓΕΣ-ΓΑΛΛΟ-ΕΥΝΟΥΧΟΙ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΤΡΙΚΩΛΗ ΤΡΙΜΟΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ) Η ΣΑΡΚΟΒΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΟΤΡΙΑ ΘΕΑ ΤΟΥΣ... ΧΑΣΑΤΕ (!!!) 

ΟΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ... ΔΙΟΓΕΝΗ... ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΡΙΑ... (ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ) ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ (ΑΝΑ-ΚΥΚΛΩΤΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΙΜΟΡΦΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ-ΚΑΤΑ-ΔΙΑ-ΝΟΜΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ) ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ & ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ... ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΩΝ"... ΝΟΜΙΜΩΣ... ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ (!!!)

Ή ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ... ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ (!!!) 

ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ Ή ΘΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΤΗΣ... ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ (;;;)


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] - [ 2012.02.18 00:00 ]