2012-02-09

Η ΜΙΚΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ "ΔΕΛΦΩΝ" - ORDER DELPHI ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝEΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΜΥΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ


ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ (ΦΥΛΟ) ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΜΙΚΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΗΜΙΣΕΩΣ (ΜΙΣΟΥ - 0,5°) ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΜΥΗΣΕΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΔΗΘΕΝ (ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΣ) ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΙΣΧΥ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ (VAMPIRE) ΤΗΣ Ε.Ε. Jose Manuel BARROSO ΚΑΙ Herman Van Rompuy ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΛΕΕΙ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΕΙ (!?!?!?!?!?)


ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΤΟΥ http://tektonismos.blogspot.com/ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΟΔΥΣΣΕΥΣ" ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...


Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΣ (Ή ΜΗΠΩΣ Η ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΗ ΤΡΙΓΩΝΗ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΧΑΡΙΤΕΣ


"ΟΔΥΣΣΕΥΣ" 
 http://odysseus.pa-sy-a.gr/


ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ~ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ (ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΤΡΙΓΩΝΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ~ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Επίθεση κατά των ΔΕΛΦΩΝ από τον ΠΑ.ΣΥ.Α"

Μόνο φασιστικό και απαράδεκτο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το δημοσίευμα  του (17-12-2011) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ (ΠΑ.ΣΥ.Α) όπου αναφερόμενο στην πρόσφατη συνάντηση του Υπ. Μεγ. Ταξιάρχου του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος των ΔΕΛΦΩΝ αδ. Βασιλείου Πάτκα με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Jose Manuel BARROSO και Herman Van Rompuy αντίστοιχα λέει:

΄΄ΠΟΙΟΣ "ΑΞΟΝΑΣ", ΠΟΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ "ΡΑΪΧ"; ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΣΜΟΥ ~ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ"

Από το λεξιλόγιο – υβρεολόγιο αλλά και τα συνομοσιολογικά  περί  Παγκοσμίου Εωσφορικού Πολιτεύματος μπορεί ο καθένας να βγάλει συμπέρασμα για την σοβαρότητα των συντακτών του άρθρου. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

ΕΔΩ:


ΚΑΙ ΕΔΩ:ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΤΙ:ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΙ":
http://anti-metatron-plegma.blogspot.com/2011/12/blog-post_17.html


ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ":


ΣΤΟΝ ¨ΕΠΙΤΟΜΕΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ":