2011-01-11

Έρχεται η βιοµηχανία των πολυεθνικών µωρών.Το νέο χτύπημα της νέας Τάξης στους ομοιογενείς λαούς!


Ενω υπάρχουν παιδιά προς υιοθεσία υγιή που μεγαλώνουν στα ιδρύματα το σύστημα έχει κάνει δύσκολο την εύκολη υιοθεσία τους. Και ενώ οι λαοί θα πρέπει να διατηρήσουν ο καθένας τα χαρακτηριστικά του έρχεται το παγκόσμιο σύστημα να δώσει ένα καίριο χτύπημα στους ομογενείς λαούς με το πάμφθηνο ,εύκολα αποκτήσιμο "παγκόσμιο μωρό". Αυτό θα είναι ίσως το τελειωτικό χτύπημα σε όσους λαούς θέλουν να κρατήσουν την εθνικότητα τους . Το άρθρο ειναι απο τα Νέα:

"Με ένα διεθνές δίκτυο από παρένθετες µητέρες και δότες ωαρίων και σπέρµατος, µια νέα βιοµηχανία αναπτύσσεται: παράγει παιδιά φθηνά και παρακάµπτοντας τους περιοριστικούς νόµους πολλών χωρών.
 

Σε ένα δωµάτιο νοσοκοµείου στην Κρήτη µε θέα τη γαλάζια θάλασσα και τα αρχαία τείχη, µια γυναίκα από τη Βουλγαρία περιµένει να γεννήσει ένα παιδί, η βιολογική µητέρα του είναι µια ανώνυµη ευρωπαία δωρήτρια ωαρίων και ο πατέρας του Ιταλός, ενώ η όλη διαδικασία έχει ενορχηστρωθεί στο Λος Αντζελες. Η Βουλγάρα δεν θα κρατήσει το παιδί. Οι γονείς - ένα ζευγάρι από την Ιταλία που έχει προβλήµατα γονιµότητας (ο πατέρας έδωσε το σπέρµα) - θα πάρουν το µωρό το καλοκαίρι, την ηµέρα που θα έρθει στον κόσµο.

Η παρένθετη µητέρα την οποία συνάντησε δηµοσιογράφος της εφηµερίδας «Wall Street Journal» είναι η Κάτια Αντόνοβα, µετανάστρια στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία, σερβιτόρα µε σύζυγο και τρία παιδιά. Τα χρήµατα που θα κερδίσει από αυτή τη διαδικασία θα τα χρησιµοποιήσει για να στείλει τουλάχιστον ένα από τα παιδιά της στο πανεπιστήµιο. Ο άνδρας που µεσολάβησε για να συγκροτηθεί αυτή η πολυσυλλεκτική οµάδα είναι ο Ρούντι Ρούπακ, Καναδός 41 χρόνων, επικεφαλής της PlanetHospital, µιας καλιφορνέζικης εταιρείας η οποία ψάχνει σχεδόν σε όλο τον πλανήτη για να βρει τα... συστατικά που χρειάζεται για να φτιαχθούν... παιδιά.

Υιοθεσία κατά παραγγελία. Ο Ρούπακ είναι πρωτοπόρος σε έναν αµφιλεγόµενο τοµέα, που κινείται ανάµεσα στην τεχνολογία της αναπαραγωγής και στη διεθνή υιοθεσία. Οσοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν από τις µακροχρόνιες διαδικασίες, επιλέγουν να παρακάµψουν το σύστηµα «παράγοντας» µόνοι τους παιδιά.

Συχνά χρησιµοποιούν ωάρια από κάποια που ζει σε µια χώρα, σπέρµα από κάποιον σε µια άλλη χώρα και µια παρένθετη µητέρα που γεννά σε τρίτη χώρα ώστε να φτιάξουν αυτό που αποκαλείται «παγκόσµιο µωρό». Απευθύνονται στο PlanetHospital και µερικές άλλες εταιρείες. «Ασχολούµαστε µε όλα τα στάδια αυτής της διαδικασίας», λέει ο Ρούπακ. «Είµαστε σαν την ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου».

Οι πελάτες συνήθως είναι άνθρωποι που θέλουν παιδιά, αλλά δεν µπορούν να αποκτήσουν: οικογένειες µε προβλήµατα γονιµότητας, ζευγάρια οµοφυλόφιλων ανδρών. Επίσης, ίσως έχουν πρόβληµα να υιοθετήσουν λόγω ηλικίας ή άλλων ζητηµάτων, ενώ σκέπτονται και οικονοµικά. Η PlanetHospital προσφέρει τις υπηρεσίες της σε τιµές από 25.000

έως 50.000 ευρώ, ενώ αν η παρένθετη µητέρα είναι Αµερικανίδα οι τιµές υπερβαίνουν τις 152.000 ευρώ. Σε κάποιες χώρες οι παρένθετες µητέρες δεν έχουν νοµικά δικαιώµατα στο παιδί που µεγαλώνει µέσα τους και στην Ελλάδα µια παρένθετη µπορεί να διωχθεί δικαστικά αν προσπαθήσει να κρατήσει το παιδί. Αντίθετα, στις ΗΠΑ υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρένθετες µητέρες έχουν προσπαθήσει να διεκδικήσουν νοµικά το παιδί που γέννησαν.

Ολη αυτή η διαδικασία προκαλεί διλήµµατα. Οι κλινικές γονιµότητας δηµιουργούν περισσότερα έµβρυα από όσα χρειάζεται ένα ζευγάρι, γεγονός που έχει ως αποτέλεσµα να εκδίδονται αποφάσεις σχετικά µε αµβλώσεις. Παιδιά που γεννιούνται µε αυτό τον τρόπο, κάποιες φορές, δεν µπορούν να βγάλουν διαβατήριο. Ο Ρούπακ µαθαίνει να «πλέει» σε αυτό τον αχαρτογράφητο τοµέα – τα παιδιά χωρίς κράτος, τις εθνικές περιπλοκές. Η επέκτασή του στην Ελλάδα που είναι µέλος της Ε.Ε., έχει σκοπό να περιορίσει τα πιθανά προβλήµατα για ευρωπαίους µελλοντικούς γονείς.

Βέβαια, και κάποιοι από τους πελάτες του Ρούπακ έχουν αντιµετωπίσει το δίληµµα της έκτρωσης, λέει ο Ρούπακ. «Μερικές φορές, βρίσκουν τα χρήµατα για περισσότερα παιδιά από όσα υπολόγιζαν», λέει. Αν όµως εµµείνουν στην αρχική απόφασή τους, «δεν τους κρίνουµε».

«Πακέτο Ινδίας». Το πιο οικονοµικό πρόγραµµα του PlanetHospital,το «πακέτο της Ινδίας», περιλαµβάνει µια δωρήτρια ωαρίων, τέσσερις µετεµφυτεύσεις εµβρύων σε τέσσερις παρένθετες µητέρες, διαµονή και διατροφή των γυναικών αυτών, καθώς και αυτοκίνητο µε οδηγό για τους µελλοντικούς γονείς όταν ταξιδέψουν στην Ινδίαγια να παραλάβουν το µωρό. Πιο ακριβά πακέτα παρέχουν και άλλες υπηρεσίες όπως τα ωάρια της ίδιας δότριας να γονιµοποιούνται από διαφορετικό σπέρµα, ώστε να παιδιά των γκέι ζευγαριών να έχουν την ίδια βιολογική µητέρα. Στον Παναµά, τα δίδυµα κοστίζουν άλλα 5.000 δολάρια, ενώ αν κάποιος δώσει επιπλέον 6.500 δολάρια µπορεί να επιλέξει το φύλο του παιδιού του.

459 τοκετοί. Οι νόµοι διαφέρουν από χώρα σε χώρα και αυτό βοηθά τις µπίζνες του Ρούντι Ρούπακ, ο οποίος από το 2007 έως σήµερα έχει «ενορχηστρώσει» 459 τοκετούς. Πέρυσι 280 πελάτες ζήτησαν τις υπηρεσίες της επιχείρησής του και φέτος γεννήθηκαν 210 παιδιά. Αυτή τη στιγµή 75 παρένθετες µητέρες της εταιρείας του είναι έγκυοι.

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011