2012-08-27

ΘΕΛΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ!

Θέλει ο Δένδιας να χαρεί κι οι Αλβανοί δεν τον αφήνουν!

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 - 21:20

Θέλει ο Δένδιας να χαρεί κι οι Αλβανοί δεν τον αφήνουν!

Θύμα άγριας επίθεσης, από καμιά 20αριά άτομα, μέσα στο ίδιο του το σπίτι (οδός Καρολίδου 20, στην περιοχή Τούμπας Θεσσαλονίκης) έπεσε ένας 42χρονος Αλβανός, και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο γιός του, ο οποίος είναι χτυπημένος ελαφρά.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα εισέβαλλαν σπάζοντας την πόρτα μέσα στο σπίτι του 42χρονου Αλβανού και άρχισαν να τον χτυπούν με ρόπαλα, σιδεροσωλήνες κ.α. αντικείμενα. Ο γιός του που προσπάθησε να τον γλιτώσει από τα χτυπήματα των μαινόμενων δραστών, δέχτηκε μια μαχαιριά στο πόδι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας, μονολόγησε: «επιτέλους, ξεκινάμε δουλειά, αυτή τη φορά δε θα μου γλιτώσουν τα… τάγματα εφόδου» και ειδοποίησε τη νέα ομάδα της Κρατικής Ασφαλείας «για την καταπολέμηση του ρατσισμού» να ετοιμάζει τα μπογαλάκια της για Θεσσαλονίκη. Κι απάνω που ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν για να συντρίψουν τους «κακούς ρατσιστές» των… ταγμάτων εφόδου, έρχεται νέο τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο αξιωματικό της Ελ.ΑΣ., το οποίο χαλάει τη… σούπα: κύριε υπουργέ, Αλβανοί ήτανε οι δράστες, είχε διαφορές με κάποιον απ’ αυτούς κι αυτός του κουβάλησε μια 20άδα!

Ένας βαρύς αναστεναγμός ακούστηκε από την άλλη άκρη του τηλεφώνου και αμέσως μετά δόθηκε… λήξη συναγερμού, οι δε συριζαίοι της νέας υπηρεσίας αποχώρησαν άπραγοι! Πάλι κεσάτια…

Σε άλλα νέα για τους Αλβανούς «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» έχουμε το εξής:

Δύσκολες ώρες στα χέρια αδίστακτου «κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη» από την Αλβανία, πέρασε μια ακόμη ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη (82χρονη!) Ελληνίδα!

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο. Ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» εισέβαλλε στο σπίτι της γιαγιάς, την χτύπησε βάναυσα για να του αποκαλύψει που κρύβει τα λεφτά της και στη συνέχεια την έδεσε και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας δεμάτων, για να ψάξει ανενόχλητος το σπίτι! Λίγο αργότερα, εντελώς τυχαία, επισκέφθηκε την ηλικιωμένη γυναίκα ο γιός της και τη γλύτωσε από βέβαιο θάνατο! Ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» πρόλαβε και την κοπάνησε από το παράθυρο του σπιτιού. Η γυναίκα αναγνώρισε το δράστη από φωτογραφίες που της επιδείχτηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό, ο οποίος το 2007 είχε καταδικαστεί για αγορά, κατοχή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών, πράξεις για τις οποίες του είχε επιβληθεί 12ετής κάθειρξη, αλλά το 2010 αποφυλακίστηκε με αναστολή και επιβολή «περιοριστικών» όρων (εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του την 1η εκάστου μηνός), προφανώς στα πλαίσια της… «αποσυμφόρησης των φυλακών»!

Προφανώς, ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» ήταν αυτό που λέμε «νόμιμος μετανάστης» και γι’ αυτό δεν απελάθηκε μετά την αποφυλάκισή του. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν παίρνει πίσω τις άδειες παραμονής όσων αλλοδαπών συλλαμβάνονται και φυλακίζονται για σοβαρά αδικήματα. Όλες οι άλλες χώρες του κόσμου, ακυρώνουν τις άδειες παραμονής των αλλοδαπών ακόμα και για μικροπαραβάσεις και τους στέλνουν αμέσως πίσω στην πατρίδα τους! Αλλά βέβαια, εδώ έχουμε κράτος «αντιρατσιστικό», γι’ αυτό δεν ισχύουν τέτοιοι νόμοι. Και ιδού τα αποτελέσματα!

Υπομονή κ. υπουργέ, που θα πάει, θα σπάσει η γκίνια… 


ΠΗΓΗ:
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thelei-o-dendias-na-charei-ki-oi-albanoi-den-ton-afhnoun#.UDvGD6BoBbI