2011-10-06

ANTI METATRON: ΟΡΕΧΟΝΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ (ΚΛΩΣΣΑΣ) Ο.Ε.Α.


Και μέσα απο την κινεζική μυθολογία η εμφάνιση του αφροδιτιανού - ατλάντειου "κοσμοανθρωποειδούς" της Αφροδίτης - ορεχόνα

 

Chinese Myths


 Pang-Gu the first, in a cosmic egg, with all elements intermixed. Separated earth & sky, wet & dry, male & female, light & dark, Yin & Yang. His exploding body formed everything else, and his fleas became the people of earth! Sound familiar? ( "Pan-gu." Encyclopedia Mythica from Encyclopedia Mythica Online. http://www.pantheon.org/articles/p/pan-gu.html ) .Or Huang-Di, who created man of earth, and waited for world's breath to bring them to life. Or Nu-gua, the goddess who made men of mud. Sound familiar?

 

 

 ΥΓ . Και μέσω της κινεζικής μυθολογίας και των αφηγήσεων για τον κινεζικό θεό panku  συναντάται το σύμβολο του αφροδιτιανού - ατλάντειου "κοσμοανθρωποειδούς" και του κοσμικού ερπετικού αυγού, δημιουργηθέν κατόπιν του μυθολογικού "ευνουχισμού" του Ουρανού και ουσιαστικής διαστροφής και απόσυρσης του αρχετυπικού  "πεντάκτινου ανθρώπου" - Αστήρ, συμβολίζοντας την έναρξη ατλάντειας και σεληνιακής τερατογονίας καθώς και την σύνδεση της Γης με την "Αφροδίτη" και συγκεκριμένα με τον πλανήτη Αφροδίτη. Πέρα των απεικονίσεων του κινεζικού θεού panku και των μογγολικών tamgas [1] [2], οι παραδόσεις των μάγιας θέλουν την πρώην αφροδιτιανή, ατλάντεια θεά ορεχόνα  να ήρθε απο τον ουρανό στο μάτσου πίτσου. Πιθανόν η σύνδεση της γής με την αφροδίτη που υπάρχει απεικονισμένη σε πολλές σπηλαιογραφίες αποδίδει τις συνδετικές εκφάνσεις ελεύσεως στη γη της "ουράνιας αστάρτης αφροδίτης" εξ ουρανού όπως φέρει αναλόγα σε επίπεδο συμβολισμού και η ινδουιστική θεά durga puja τον "σταυρό - καθρεφτάκι της αφροδίτης στραμμένο προς τα επάνω συν τα ανάστροφα σκέλη, γνωστό και ως αλχημιστικό σύμβολο του "ουρανού".
 

http://3.bp.blogspot.com/-g0nx7dW6lpg/TnkESs7dxYI/AAAAAAAABFk/P0spwmmY5X0/s1600/dumdum-park07-durga-puja2009_%2528x800x%2529.jpg

 
http://3.bp.blogspot.com/-_UtxF_PzKEY/TnoIB6I02aI/AAAAAAAABFw/Ea_NOsQg4Do/s1600/DumDum-Park-Bharat-Chakra2.jpg

 


Εκεί προφανώς αναπέμπεται και η ειδική συμβολική εξάρτηση - kanaga mask που φέρουν στις κεφαλές τους oi ντόγκον σε ορισμένες τελετές όντας οι  πρόγονοι αυτής της αφρικανικής φυλής μάρτυρες σύμφωνα με μυθολογικές και μυθιστορικές αναφορές σε "ουρανιδείς", ήτοι επισκέψεις αστροναυτών στο Μπαλί εξ ουρανού που έμοιαζαν καταπληκτικά με τους "θεούς" και τους γαλαζοαίματους της βαβυλωνιακής ελίτ. 


Μάλιστα στο βιβλίο "Η 'αγνωστη ανθρώπινη ιστορία των ανθρώπων εδώ και 100.000 χρόνια" η Ορεχόνα - αστάρτη μαζί με τον υιό της αποδίδονται ως "μπλέ" άτλαντες όπως και ο θώθ, ενώ ο υίος της ταυτίζεται με την μετανάστευση ατλάντων στην Αίγυπτο απο το βυθισμένο τιαουανάκο καθώς και με παραλλαγές του προμηθέα και του εωσφόρου.  Επίσης η στάση του σώματος στο πάνω μέρος θυμίζει τις απεικονίσεις της τιμωρίας του Άτλα απο τον Δία μετά την ήττα των τιτανίδων. Απο wikki, κατά τον Πλάτωνα ο Άτλας ήταν ένας από τους δέκα βασιλείς της Ατλαντίδας, ήταν γιος του Ποσειδώνα και της Κλειτός . Παιδιά του ήταν οι Εσπερίδες, ο Έσπερος, ο Αύσων, η Καλυψώ, η Διώνη και οι Υάδες[1].
 

Tέλος, σύμφωνα με  τον καθηγητή Qin Naichang υπάρχουν υποψίες οτι ο μύθος του pan ku προέρχεται απο την Ινδία, τη βαβυλώνα ή την Αίγυπτο http://en.wikipedia.org/wiki/Pangu#Origin_of_the_myth.