2011-10-11

"ΕΥΜΟΛΠΟΣ": ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΙΑΧΩΒΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ «ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – Ο.Ε.Α. (ΟΕΑ)» ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΙΑΧΩΒΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ «ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – Ο.Ε.Α. (ΟΕΑ)» ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΕΛΠΙΔΟΣ 12 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ)

ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΥΝ ΑΠΟΘΑΝΟΥΣΑ.

ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΑΓΙΣΣΑ / ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΕΝΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΙΣΜΟΥ (ΒΛ. «ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙ ΙΑΧΩΒΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ»). ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕΛΩΝ ΙΑΧΩΒΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΤΗΤΟΣ «ΙΑΧΒΕ» ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΑΡΡΕΝ ΤΕΚΝΟ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΤΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥΓΟΝΕΪΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΛΟΥ (ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΤΕΚΝΩΝ).

ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΑΧΩΒΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, Ο Ι. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΤΡΑΦΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΕ ΕΜΒΡΥΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ» ΑΝΕΤΡΑΦΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΡΟΜΠΟΤ – ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΟΣΤΙΣ «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ» ΚΑΙ «ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ» ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ «ΛΕΞΕΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ» ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ. «ΑΦΕΝΤΕΣ» ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΟΝΕΙΣ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΟ) ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ / ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΥ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ.
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΕΙΤΕ ΩΣ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΩΣ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ, ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΞΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ (ΜΗΤΕΡΑ Η ΠΑΤΕΡΑΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΡΓΙΚΟΤΑΤΑ. ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ «ΣΩΤΗΡΑ». ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΟΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ. ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΨΙ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ Ο «ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ» ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΜΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΞΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ-ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ (Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΣΤΛΝΕΙ» ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΜΗ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΗ). ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ «ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΜΗ-ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΩΣΙΩΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟ.

ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΣ ΠΛΥΜΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ – ΖΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΠΟΛΛΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η «ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΕΩΝ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΩΝ (ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΗ «ΦΟΡΤΩΣΙ» (UPLOAD) ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΙ, ΗΤΙΝΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΕΡΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟΥ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥ (ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΙΣ) ΕΞ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΙΤΙΩΝ (ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ / ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ).

ΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ Ι. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ.

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ’60 / ’70 Ο Ι. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΟ ΒΙΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΛΩΝΙΑΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΑΝΗΚΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ «ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ (ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ) ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΜΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΑΤΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΧΑΛΑΡΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ (ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ «ΥΔΑΤΟΣΤΡΩΜΑΤΑ» ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΠΙΚΩΝ.

Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ Ι. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΩΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΧΒΕ / ΙΑΧΩΒΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΜΒΩΣΙΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΙΑΧΒΕ (YHWH ΙΟΥΔΑΪΣΤΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ «ΔΙΑΦΗΜΙΣΙ / ΔΥΣΦΗΜΙΣΙ» ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ.


ΠΗΓΗ: