2011-10-30

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; - Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΕΧΘΗΣ (ΓΙ' ΑΥΤΕΣ) ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ - ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΠΑΓΙΔΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ GAY ΚΑΙ ΟΙ LESVIANS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011


ΓΙΑΤΙ Η Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;


ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..!!!

Πέρα από το ότι, την ευθύνη για την οργάνωση των σχολικών παρελάσεων στην χώρα μας την έχει αποκλειστικά και μόνο το Υπουργείο Παιδείας, αρκετές μέρες πριν η Υπουργός μας κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , πυροδοτούσε προκαλώντας με την μη συμμετοχή των....

μαθητών που απεργούσαν προφασισμένη ότι θα χαθούν ώρες διδασκαλίας…!!!

Η πρόφαση ήταν παντελώς αστήριχτη γιατί από την μία θα μπορούσαν οι μαθητές να προετοιμαστούν στις ώρες του μαθήματος της γυμναστικής, από την άλλη "οι σχολικές γιορτές μιας επετείου είναι το καλύτερο μάθημα για την εξύψωση του φρονήματος και των ιδανικών ενός λαού".


Οι ενέργειες αυτές της Υπουργού θα μπορούσαν εν πρώτοις να χαρακτηριστούν τουλάχιστον επιπόλαιες η αφελείς, αλλά όταν συμβαίνουν σε επίπεδο κυβερνητικών επίλογων είναι σίγουρα μεθοδευμένες και επικίνδυνες, και ειδικά όταν θίγονται τα ιδανικά ενός ολόκληρου λαού είναι καθοδηγούμενες…!!!


Με τα παραπάνω εύκολα κανείς βγάζει το συμπέρασμα ότι υπήρχε σχέδιο απαξίωσης της επετείου, άρα εξευτελισμός του Εθνικού φρονήματος των Ελλήνων, ξεκινώντας από την Παιδεία…!!!


Δεν είναι τυχαία η επιστολή των τριών Υπουργών ( ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΛΟΒΕΡΔΟΥ), πριν λίγες ημέρες που μάλιστα αν κάποιος την δει με «καθαρό μυαλό», θα διαπιστώσει ότι το ύφος της επιστολής συνάδει με το ύφος των εκάστοτε δηλώσεων της κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και με το ύφος της παρουσίας της στο σύνταγμα που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να ανησυχεί για παρεκτροπές την ώρα της παρέλασης σαν βασικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, σε αντίθεση με τον κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ που έδειξε φανερά αιφνιδιασμένος…!!!


Τα ερωτήματα που πρέπει να μπουν στον Ελληνικό λαό και σε κάθε κατεύθυνση είναι:

Γιατί η εκτροπή έγινε στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα;
Γιατί η κυρία ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ απολάμβανε καλύτερη προστασία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;
Γιατί και ποίοι έπαιξαν με τον θεσμό και με το πρόσωπου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας που εμφανώς έδειξε αιφνιδιασμένος από τα γεγονότα;
Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει σχέδιο απαξίωσης των ιδανικών και του εθνικού φρονήματος του Ελληνικού Λαού, ποιους εξυπηρετεί και ποίοι είναι οι εφαρμοστές του στη χώρας μας;
Τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την χώρα μας; κάποιοι έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν την μεταΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗ ΕΠΟΧΗ;


Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ….

Σε ότι αφορά την αντίδραση του κόσμου για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα , και κυρίως αυτά που έλαβαν χώρα στην Θεσσαλονίκη ,ευθυγραμμίζονται πλήρως με το άρθρο 120 του Συντάγματος που δεν επιτρέπει κανενός είδους παρερμηνείες, και μάλιστα δεν χρειάζεται κανείς ούτε να είναι «Σοφός» ούτε Συνταγματολόγος για να το κατανοήσει, απλά να ξέρει να διαβάζει και να καταλαβαίνει την Ελληνική Γλώσσα.
Στην χώρα μας πιστεύω ότι ο αναλφαβητισμός εδώ και αρκετά χρόνια έχει μειωθεί στο ελάχιστο η σχεδόν έχει εκλείψει, άσχετα αν η σημερινή Υπουργός Παιδείας κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρει…!!!

Σύνταγμα της Ελλάδας

ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία…!!!
Τέλος όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες αποδεικνύουν ότι είναι βάσει προγράμματος που αποβλέπει στον εκφοβισμό του Ελληνικού λαού με σκοπό να «περάσουν» και από την βουλή την δανειακή σύμβαση των 130 δίς ευρώ και μετά …ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…!!!

THOUREIOS

ΠΗΓΗ:
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_5402.html