2011-07-01

ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ - ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ - ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γκάζι


Νεκροί από πυρά αγνώστου έπεσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Γκάζι δύο άνδρες, 35 και 37 ετών, ελληνικής καταγωγής.


Τα θύματα πυροβολήθηκαν στο δρόμο, στη διασταύρωση των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και οι δύο εργάζονταν στην περιοχή, ο ένας ως παρκαδόρος και ο άλλος ως υπάλληλος σε μπαρ.

Η διπλή δολοφονία έγινε στις 5 π.μ. Ο δράστης φέρεται να πλησίασε πεζός τους δύο άνδρες και αφού πυροβόλησε εναντίον τους τουλάχιστον 5 φορές με εννιάρι πιστόλι, εξαφανίσθηκε.



Ο ένας άνδρας πυροβολήθηκε στο στήθος και την κοιλιά και ξεψύχησε επί τόπου, ενώ ο άλλος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα και είναι σε εξέλιξη έρευνες από την Ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη καθώς και για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ:
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=27503330