Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΛΕΓΜΑ (ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ CIA) ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ


ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΛΕΓΜΑ (ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ CIA) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ"

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΛΕΓΜΑ (ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ CIA) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ"

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΛΕΓΜΑ (ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΚΑΙ CIA) ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ"

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΙΑΠΡΑΤΩΝΣΤΑΣ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΝ "ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" 

( ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! )ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΝΑΚΗ


AΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ‘’ΑΙΑΝΤΙΣ’’ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ
"ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ -ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!"

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΜΓΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ COSCO. ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΥΓ***ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ Χ.ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ:

1.
2.
3.