2011-07-07

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΒΙΑΣΜΕΝΗ» - “ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ” ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

“Εικονικοί” βιασμοί τουριστριών με στόχο την ασφαλιστική αποζημίωση


Μια ακόμη υπόθεση που σχετίζεται, προφανώς, με ασφαλιστική απάτη από τουρίστριες που επισκέπτονται την Ελλάδα και δηλώνουν στις αστυνομικές αρχές ότι πέφτουν θύματα βιασμού, μάλλον θα μείνει στα αρχεία των μηνύσεων των δικαστικών αρχών.
Σύμφωνα με www.goodnet.gr επιβεβαιώθηκε και με το πόρισμα του ιατροδικαστή αυτό που από την
πρώτη στιγμή διαφάνηκε σχετικά με την καταγγελία που έγινε στις 21 Ιουνίου από δύο νεαρές Βρετανίδες ότι είχαν πέσει θύματα βιασμού στον Πλακιά.
 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, η καταγγελία των δύο νεαρών τουριστριών αποδείχθηκε ψευδής, αφού τίποτα από όσα είχαν αναφέρει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και το Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου, που συνεργάστηκαν για την προανάκριση δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Έτσι, από καταγγέλλουσες οι δύο βρετανίδες είναι κατηγορούμενες, αφού σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση!
 

Σύμφωνα με την Α.Δ. Ρεθύμνου οι δύο νεαρές εν γνώση τους κατέθεσαν ψευδώς ότι έπεσαν θύματα βιασμού, γιατί προφανώς ήθελαν να πάρουν στα χέρια τους μία βεβαίωση στην οποία να αναφέρεται ότι έπεσαν θύματα βιασμού.
 

Η 23χρονη και η 25χρονη αποχώρησαν από την Κρήτη, όπου έκαναν διακοπές, δύο ημέρες μετά την καταγγελία τους και ενώ αναζητήθηκαν στον τόπο διαμονής τους δεν εντοπίστηκαν.
 

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από την Υ.Α. Ρεθύμνου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

http://www.asfalisinet.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/blog-post_571.html