2011-07-29

"HeLLeNiCReVeNgE": ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΒΙΑΣΜΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ!!!!



Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Δανίας, το 68% του συνόλου των βιασμών στη χώρα τους το περασμένο έτος έχει διαπραχθεί από μετανάστες Ασιάτες.
Σπάνια βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοια στατιστικά στοιχεία γιατί αντιβαίνουν στο κρατικό "αντιρατσιστικό" δόγμα, βάση του οποίου δεν πρέπει να προκαλείται η "ξενοφοβία" με την αποκάλυψη στοιχείων εθνικής καταγωγής των εγκληματιών.
Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν να αποκρύψουν είναι η πραγματικότητα.
Αυτό που είναι σημαντικό στην περίπτωση της Δανίας και αφορά ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει και στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι βιαστές ήταν νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα δε θύματά τους ήταν σχεδόν όλα Δανές μικρής ηλικίας.
Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι ούτε αφομοίωση υπήρξε, ούτε πολυπολιτισμικό μοντέλο υπάρχει στην πράξη.
Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μάλιστα, η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων, θεωρείται ρατσιστική πράξη και διώκεται από τον νόμο, με κυριώτερες την Σουηδία και τη Γερμανία.
Στην Γαλλία, παρά την απαγόρευση της μαντήλας σε δημόσια σχολεία, καταμετρήθηκε ότι το 77% των μουσουλμάνων γυναικών συνεχίζουν να τις φέρουν διακριτικά στο λαιμό τους, από φόβο για τις περιπόλους ηθικής επιβολής των ισλαμιστών που την επιβάλλουν με παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση.
Μάλιστα πρόσφατα ένας Μουφτής σε ομιλία του στην Κοπεγχάγη, υπεραμύνοντας το δικαίωμα στην μαντήλα δήλωσε δημόσια ότι οι γυναίκες που αρνούνται να την φορούν "είναι σαν να προκαλούν τον βιασμό"...
Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, οι φεμινιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν, ενώ στην χειρότερη είναι φανατικά "αντιρατσίστριες", προπαγανδίζοντας μία αφηρημένη "ανοχή στη διαφορετικότητα"...

 
ΠΗΓΗ 1:
 
ΠΗΓΗ 2: