2010-11-17

Καταγγελία επικείμενου ευνουχισμού όλων των αρσενικών Ελλήνων



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

27/04/2006
 
Θέμα: Καταγγελία επικείμενου ακρωτηριασμού και ευνουχισμού όλων των αρσενικών Ελλήνων μέσω σχεδίου νόμου που προτείνουν ένδεκα (11) φεμινίστριες γυναίκες Βουλευτές, όπου εισηγούνται να κοινωνικοποιηθεί και να ποινικοποιηθεί κάθε  ανεπιθύμητο «σήκωμα» όλων  των άκρων του σώματος του Ανδρός πάνω από ένα ορισμένο ύψος!!!.
Από την ανάγνωση και μελέτη του επίμαχου εισηγούμενου νομοσχεδίου προκύπτουν τα εξής:

Όποιος άνδρας-σύζυγος «σηκώσει» το πόδι του ψηλότερα από το έδαφος για να  «ακουμπήσει» την γυναίκα-σύζυγό του, εάν αυτή πει, (αληθώς ή ψευδώς), ότι δεν το  «επιθυμούσε», ο άνδρας-σύζυγος θα διώκεται κοινωνικά και ποινικά.
 
Όποιος άνδρας-σύζυγος «σηκώσει» το χέρι του ψηλότερα από τους ώμους του για να «ακουμπήσει» την γυναίκα-σύζυγό του, εάν αυτή πει, (αληθώς ή ψευδώς), ότι δεν το  «επιθυμούσε», ο άνδρας-σύζυγος θα διώκεται κοινωνικά και ποινικά.


Όποιος άνδρας-σύζυγος «σηκώσει» το πέος του ψηλότερα από τους όρχεις του για να «ακουμπήσει» την γυναίκα-σύζυγό του, εάν αυτή πει, (αληθώς ή ψευδώς), ότι δεν το  «επιθυμούσε», ο άνδρας-σύζυγος θα διώκεται κοινωνικά και ποινικά.


Όποιος άνδρας-σύζυγος «σηκώσει» το κεφάλι του «ψηλότερα» από το κεφάλι της γυναίκας-συζύγου του για να την «ακουμπήσει» διανοητικά, εάν αυτή πει, (αληθώς ή ψευδώς), ότι δεν το  «επιθυμούσε», ο άνδρας-σύζυγος θα διώκεται από παντού.
Αναλυτικότερα και λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι ο άνδρας-σύζυγος έχει έξι (6) άκρα, ήτοι, δύο πόδια, δύο χέρια, ένα πέος και  ένα κεφάλι, έχουμε κοινωνικοποίηση και ποινικοποίηση της χρήσης όλων αυτών των άκρων όταν αυτή είναι ανεπιθύμητη, (αληθώς ή ψευδώς)!!!, από την γυναίκα-σύζυγό του. Αυτό συνιστά κοινωνικό και νομικό ακρωτηριασμό και ευνουχισμό φυσικών λειτουργιών του ανδρός-συζύγου, που μεθοδεύεται μέσω του πολιτικού και νομοθετικού συστήματος της χώρας μας. Σκοπός αυτού του ακρωτηριασμού και ευνουχισμού είναι ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ-ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ όταν οι συνθήκες το απαιτούν και το επιβάλουν, υπό την απειλή απώλειας γυναίκας-συζύγου, τέκνων, περιουσίας και ελευθερίας. Δηλαδή μια ολοσχερής και πλήρης  εξόντωση του ανδρός-συζύγου και της οικογένειάς του.
 
Αυτό το νέο νομοσχέδιο, που προσχηματικά τιτλοφορείται ως “νομοσχέδιο ελέγχου της ενδοοικογενειακής βίας”, ενώ πραγματικά είναι “νομοσχέδιο καταστροφής της Ελληνικής οικογένειας με τον ταυτόχρονο ακρωτηριασμό και ευνουχισμό της αρσενικής φύσης του ανδρός-συζύγου”, προσπαθούν να εισαγάγουν στην Ελληνική Βουλή έντεκα (11) γυναίκες Βουλευτές, οι οποίες έχουν ως ιδεολογία βάσης την γυναικοκρατία (φεμινισμό) και όχι την ιδεολογία του κόμματος στο οποίο φιλοξενούνται.
 
Οι συγκεκριμένες γυναίκες (και πολλές άλλες) Βουλευτές παρατηρήθηκαν από ειδικούς πολιτικούς παρατηρητές  και διαπιστώθηκε ότι κατά βάθος δεν έχουν καμία ουσιαστική πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση, δεξιά, αριστερά, κεντρώα, ή άλλη, (π.χ. ανεβάζουν τους τόνους της φωνής τους μόνον όταν θιγούν τα φεμινιστικά τους πιστεύω και όχι όταν θιγεί η ιδεολογία του κόμματος που ανήκουν, ενώ αποδεδειγμένα συμφωνούν όλες ασχέτως κομμάτων στα ζητήματα περί γυναικών, πράγμα αδιανόητο αφού τα κόμματα έχουν διαφορετική πολιτική άποψη για τις γυναίκες και τον ρόλο τους). Έτσι αποδεικνύεται ότι έχουν μόνο αστείρευτο μίσος κατά του ανδρός, και με μόνη πρόθεση την προώθηση των ενδόμυχων απωθημένων τους, «ανέβηκαν» στο βουλευτικό αξίωμα, ώστε να μπορέσουν να  νομοθετήσουν κατά του άρρενος, που καταφανώς μισούν και εχθρεύονται.
 
Επομένως χρησιμοποιούν αυτή την φιλοξενία από τα κόμματα, ως ξενιστές, για να καταφέρουν να «σπάσουν» από τις θέσεις της νομοθετικής εξουσίας τις εναπομείναντες ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ δομές της κοινωνίας, μέσω της δολίας αποσταθεροποίησης της ισορροπίας μεταξύ ανδρών και γυναικών, ώστε να έχουν το άλλοθι να «περάσουν» ανεμπόδιστα στην Ελληνική κοινωνία και στην πολιτική ζωή του τόπου την καρκινοματική μετάσταση του φεμινισμού, ως  προστάδιο εγκαθιδρύσεως της ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ την οποία προσκυνούν και ασπάζονται.
 
Παραδίδουμε τα ονόματά τους στην Ελληνική Κοινωνία προς γνώση και όνειδος.
 
  1. Παπακώστα-Σιδηροπούλου Άγγελου Κατερίνα
  2. Καλατζάκου-Αριστείδη Σοφία
  3. Κόρκα-Κώνστα Αντωνίου Αθηνά
  4. Βούλτεψη Ιωάννου Σοφία
  5. Καρύδη Νικολάου Χρυσή
  6. Μανούσου Μπινοπούλου
  7. Μακρή Μιχαήλ ζωή (Ζέτα)
  8. Κουντουρά Αλεξάνδρου Έλενα
  9. Παπαδημητρίου-Δημητρίου  Ελισάβετ (Έλσα)
  10. Κόλλια-Τσαρουχά συζ. Χρήστου Μαρία
  11. Ράπτη Δημητρίου Ελένη
Ορκιζόμαστε εν ονόματι του Ελληνικού Πολιτισμού ότι θα μεταφέρουμε τα ονόματα αυτά στις επόμενες γενιές των Ελλήνων, με κάθε κόστος,  ώστε  να  γνωρίζουν  οι απόγονοί μας τα ανοσιουργήματα εναντίον του γένους μας από τις  ένδεκα (11)  νεο-ΑΜΑΖΟΝΕΣ.
 
Υπενθυμίζουμε πως πάγια θέση μας είναι ότι ο άνδρας πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία και ισορροπία με την γυναίκα μέσω του έρωτα και της αγάπης, ώστε μέσω της ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ να δημιουργούν Τέκνα, Τέχνες και Πολιτισμό.



ΠΗΓΗ: