Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ~ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΠΗΓΗ 1:
Στο καλοριφέρ έδενε το 9χρονο αγοράκι της μία μητέρα, προκειμένου να κάθεται ήσυχο. Το παιδί, που πάσχει από νοητική υστέρηση, διέμενε με τη μητέρα του σε υπόγειο πολυκατοικίας στη Λάρισα, υπομένοντας το μαρτύριό του, μέχρι που οι γείτονες αντιλήφθηκαν την κατάσταση και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Σε αυτοψία που διενήργησαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, διαπίστωσαν ότι όντως το αγόρι ήταν δεμένο από το πόδι με ένα σχοινί στο καλοριφέρ. Το παιδί οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για κακοποίηση ανηλίκου.

© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΗΓΗ 2:

...Ο πατέρας των παιδιών αναζητήθηκε και βρέθηκε εκτός Λάρισας, ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορεί να αναλάβει τα παιδιά. Τα τρία ανήλικα, φιλοξενούνται προσωρινά στο κτίριο της αστυνομίας αφού δεν υπάρχει και κάποιος άλλος συγγενής για να τα προσέχει...
 
ΠΗΓΗ 3:
ΠΗΓΗ 4:
ΠΗΓΗ: