2010-11-20

ΤΟ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΘΗΛΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΘΕΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Iakovlidis D. είπε

Μαρτίου 7, 2010 στο 12:21 μμ

Έχω πλέον την πεποίθηση ότι το τρίτο φύλο (Βλέπε: Φεμινισμός – Λεσβίες) έχει βάλει τα δύο φύλα σε αντιπαλότητα. Έχοντας εγκολπώσει στις τάξεις του και τους ομοφυλόφιλους άνδρες, που και αυτοί είναι σε χειρότερο επίπεδο από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες,- Βλέπε: Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Γαλλία Υιοθεσία – τροφοδοτείτε συνεχώς από ημιτελής χαρακτήρες κακοποιημένων παιδιών.
Μιλώ για Παιδιά κατασκευασμένων, ψευδεπίγραφων μονογονεϊκών οικογενειών που αυξάνονται ραγδαία από το πραξικοπηματικά καταληθέν, Φεμινιστικής νοοτροπίας, Δικαστικό σύστημα.

Φυσικά η θέση του άνδρα βάλλεται και από κάθε ανερμάτιστο άτομο, έτοιμο να δεχθεί κάθε επιστημονικοφανή θεωρεία μέσα από ένα ομιχλώδες πλέγμα πολυπολιτισμικότητας, προόδου και ισότητας δημιουργώντας αντιπαλότητα.

Η ιδιοτικότητα και η κουλτούρα βάλετε συνεχώς από την βιολογία και την κοινωνιολογία που εντέχνως χρησιμοποιούμενη προσπαθεί να επιβάλει νέα φύση.

Το παρά φύση αυτό δημιούργημά χρειάζεται μια εικόνα, έναν στόχο, έναν εχθρό για να υπάρξει και να λειτουργήσει.

Και αυτό είναι η εικόνα του υποδεέστερου επιθετικού αρσενικού που κατά κόρον προβάλετε από τα ειδησιογραφικά μέσα, στοχοποιώντας το σαν διαχρονικό θύτη, εξιδανικεύοντας το θηλυκό γένος.

Από την άλλη το θυματοποιημένο θήλυ έχει, άφθονο παρεχόμενο, ένα ιδεολογικό και φιλοσοφικό σύννεφο που δικαιώνει κάθε αίτημα του και νομιμοποιεί κάθε του δράση.

Εγκλωβίζοντας την γυναίκα στην εικόνα της ανεξάρτητης, δυναμικής, επιτυχιμένης, όμορφης, και μόνο αυτής ικανής γονέα, διασπά την συντροφικότητα, απομακρύνει από τον κοινό αγώνα επιβίωσής, καταλύοντας ουσιαστικά τον κοινωνικό ιστό.

Έτσι μετατρεπόμαστε όλοι σε μια άμορφη, σε αντιπαλότητα, μάζα εύκολα διαμορφούμενη.

Και πριν προλάβεις να καταλάβεις τις διαστάσεις και τις επιπτώσεις της ...ουτοπίας, σου παρέχετε και η ...λύση! Σας την μεταφέρω όπως ακριβώς και ξεκάθαρα διατυπώθηκε από την εισαγόμενη ...εργατομάνα Κούνεβα και σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση.

"...Κάποτε οι άνδρες είχαν πολύ πιο δυνατή σκέψη, ο τρόπος ζωής σήμερα δεν τους βοηθάει, είναι συνεχώς ανήσυχοι, έχουν φόβους, ψάχνουν συνεχώς τρόπους ευχαρίστησης. Εμείς είμαστε αλλιώς οργανωμένες. Νομίζω ότι έχουμε πάλι ανάγκη από μια πολυγαμική μητριαρχία, αλλά αν το πεις στους άντρες θα τρελαθούν…"


ΣΗΜΕΙΩΣΗ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ

Από την άλλη η DORIS LESSING μας προβληματίζει με το "η πραγματική ισότητα θα έρθει όταν λυθεί το ζήτημα της ανατροφής των παιδιών, τουλάχιστον γι’ αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη".

Εν τέλη σε τι αποσκοπούν όλα αυτά;

Μα φυσικά στο να προσαρμοστούμε η να υποταχθούμε σε αυτό που κάποιοι κατά της βλέψεις τους οραματίσθηκαν.

Η ισορροπία της δυαδικότιτας πέρασε σε …ατομικό επιπεδο.

Η αρχή της ανταποδοτικότητας αποκλείστηκε από τις ανθρώπινες σχέσεις και αφορά πλέον μόνο οικονομικήστικα αιτήματα εκφραζόμενα από την ομαδοποιημένη συλλογιστική των μειονοτήτων.

Το δικαίωμα επιλογής τρόπου ζωής οριοθετήθηκε στα πλαίσια της "προόδου".

Η αξιοκρατία ερίζει για το φύλο της, και η αξιοπρέπεια του ατόμου εναποτέθηκε σε κινηματικού τύπου οργανώσεις που παραπέμπουν άμεσα σε…"συνασπισμούς τών βλακών".
 
Είναι αργά πλέον αργά να αντισταθούμε στις σειρήνες;
 
ΟΧΙ! …αρκεί να μην αφήνουμε κανέναν να απαξιώνει τα ανώτερα αισθήματα που χάρισε η ανθρώπινη μας φύση, υποτασσόμενοι σε εκλογικεύσεις και θεωριτικοποιήσεις ιδεολογικών παρά φύση αποβλήτων έχοντας πάντα κατά νου ότι "ο υπερτονισμός μιας αλήθειας οδηγεί στο ψέμα".
 
Το μόνο που απέμεινε στην άμβλυνση της τεχνητής οξύτητας στις σχέσεις των δύο φύλων είναι η αγάπη για τα παιδιά μας.
 
Διαφυλάξτε την αγνή, και μην την αφήνεται να γίνει …καλή πρόθεση. Ο πάτος της κόλασης είναι γεμάτος από αυτές.
 
«Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Δεν είναι ούτε ιδιοκτησία των γονέων τους, ούτε ιδιοκτησία της κοινωνίας. Δεν ανήκουν παρά στην μελλοντική τους ελευθερία.» (Μπακούνιν)
ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ την.
ΠΗΓΗ:



ΠΗΓΗ: