2010-11-14

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ


Hμερομηνία :  12-04-10

Ζηλότυπη Αυστραλή έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της γιατί πίστευε πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Μία γυναίκα στην Αυστραλία έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή υποπτευόταν ότι εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ανακοίνωσε σήμερα δικαστήριο της Αδελαΐδας.

Η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, δήλωσε αθώα στις κατηγορίες για δολοφονία και εμπρησμό, από τον οποίο καταστράφηκε η κατοικία του ζεύγους, αξίας 1 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας (900.000 δολάρια).
Η γυναίκα φέρεται ότι χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της το 2008. Ο ίδιος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του.

Σε προηγούμενη δικαστική ακρόαση οι γείτονες της Ναραγιάν κατέθεσαν ότι τους είχε δηλώσει: «είμαι ζηλότυπη γυναίκα, και το όργανό του θα πρέπει να μου ανήκει. Γι’ αυτό θέλησα να του το κάψω για να ανήκει μόνον σε εμένα και σε καμία άλλη».

Το δικαστήριο όρισε χρηματική εγγύηση για τη Ναραγιάν, ώστε αυτή να παρουσιασθεί ξανά ενώπιον της έδρας τον ερχόμενο μήνα.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ