Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

"ΝΕΟΝ - ΘΕΜΕΘΛΟΝ" | ΑΡΗΣ - ΑΡΡΗΝ - ΑΝΗΡ - ΑΝΔΡΑΣ - ΑΡΡΕΝ - ΑΡΕΤΗ - ΑΡΕΙΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ - ΑΡΤΙΟΣ | ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΛΛΟΥ ΑΙΔΟΙΟΝ ΚΑΤΕΛΥΣΕΝ |

"ΕΥΜΟΛΠΟΣ"

| ΑΡΗΣ - ΑΡΡΗΝ - ΑΝΗΡ - ΑΝΔΡΑΣ - ΑΡΡΕΝ - ΑΡΕΤΗ - ΑΡΕΙΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ - ΑΡΤΙΟΣ |

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΨΙΛΗ ΣΤΟ ΑΛΦΑ, Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ ΦΥΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ.

ΕΞ ΩΝ ΚΑΙ: ARENA (ρνα).

ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟΝ ΙΣΧΥΣ – ΦΡΟΝΗΣΙΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ, ΟΠΕΡ ΑΝΙΣΧΥΡΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΝ.


ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ», ΟΠΕΡ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΝ: ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ «ΑΝΔΡΕΙΑΝ» ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ» ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΣ», ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ», ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΕΙΑ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΘΗ ΩΣ «ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ». ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΘΗ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΗ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΗΧΥ ΤΟΥ ΕΧΕΦΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚ-ΓΥΜΝΑΣΕΙ / ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΝΑ «ΥΠΟ-ΦΕΡΗ» ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΦΟΡΙΣΘΗ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ», ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ «ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ», ΕΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΕΙΣΕ (ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ) ΥΠΟΝΝΟΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ/ΚΑΤΑΠΤΩΣΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΗΘΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΣ) ΜΟΜΦΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟ «Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ». ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΕΔΩ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ» ΚΛΠ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΘΑ «ΚΑΗ» ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΠΕΣΗ ΣΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΛΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΝ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΥΧΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΝΟΣΟΣ, ΗΤΙΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ (ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ «ΠΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ»), ΑΛΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, «ΜΟΛΥΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΩΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΥΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΤΡΥΦΗΛΟΥ ΒΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΘΥΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΟΔΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ «GAY» ΚΑΙ «METROSEXUAL» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ [...]

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΣΥΜΠΑΝ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΟΥΣΙΑ..ΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ «ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ» (ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Ο,ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ Ο,ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ «ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΣΟΠΤΡΟΥ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΑΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΕΜΦΥΤΗΣ ΡΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ: ΑΠΑΣΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΜΟΡΦΙΑ», ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΜΕ ΤΟ «ΣΤΥΛ», ΜΕ ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ». Ο ΠΥΡΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΤΡΗΣ ΚΑΙ ΧΘΑΜΑΛΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ), ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΣ ΘΕΛΚΤΙΚΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΗΝΑΙ ΣΑΡΚΙΚΩΣ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο,ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Ο,ΠΟΙΟΣ ΔΕ, ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΟΤΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΑΚΟΡΕΣΤΟ) ΑΓΡΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗ ΤΗΝ ΟΡΑΣΙ ΤΗΣ (ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΗ «ΟΜΟΡΦΑ» ΣΠΙΤΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΡΟΥΧΑ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΛΠ), ΤΗ ΓΕΥΣΙ ΤΗΣ (ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΩ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΩ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΗ, ΗΤΟΙ ΤΕΡΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΗΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ –ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΤΗΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΑΣ» ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΤΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ…), ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ (ΤΕΡΠΕΤΑΙ ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΓΙΖΗ «ΑΠΑΛΑ» ΠΧ ΡΟΥΧΑ, ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΤΑΙ ΚΛΠ), ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΗΣ (ΜΟΝΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΡΟΠΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ), ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΤΗΝ ΟΣΦΡΗΣΙ ΤΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣΣ.

ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ (ΗΔΗ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ) ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΧΑΜΑ!!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΕΞΟΔΟΥΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ (ΜΟΥΝΟΕΙΛΩΤΕΣ), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ «ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝ ΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΝΑ ΤΑ ΠΡΟ-ΒΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙ-ΒΑΛΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. Ο,ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΗ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΝΙ, ΞΩΠΛΑΤΟ, ΞΩΒΥΖΟ, ΞΩΜΟΥΝΟ, Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΟΔΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ GOBLIN, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.

ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΕΙΞΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΠΕΔΙΔΟΝΤΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ (ΜΙΝΙ, ΞΩΒΥΖΑ ΚΛΠ), ΑΛΛΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΥΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΣΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΔΗΤΕ ΤEΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΑΝΤΟΥ: Η ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΤΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ «ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ», ΜΕ ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΝΑ ΙΔΗ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ, ΠΩΣ ΤΗΣ «ΠΑΕΙ», ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΚΥΤΤΑΕΙ ΝΑ ΙΔΗ ΑΝ ΗΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ Ή ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΗ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗ, ΑΤΕΛΗ, ΗΜΙΣΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΦΥΛΟ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ) «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΖΗΛΟ. Η ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΣΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ «ΜΠΗΧΤΕΣ», ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΟΕΙΔΗ CYBORG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥ-ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ: Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΕΓΚΡΑΤΗΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΕΥΓΕΝΗΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ, ΦΙΛΑΗΘΗΣ.

ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΔΑΡΟ ΚΩΛΟ: ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΘΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΙ. ΤΟ ΣΩΦΡΟΝ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΚΓΥΜΝΑΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΔΑΡΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ. Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΓΙΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ, ΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ «ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ» (ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ), ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΟΜΟΡΦΙΑ), ΩΣΤΕ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΣΩΜΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΟ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ (ΨΕΥΔ)ΑΝΔΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑΜΒΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΙΑ, ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΤΩΣΑΝ (ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ) ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ!!!!!

ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΔΑΡΟ ΚΩΛΟ, ΗΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝ ΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ή ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΥΒΕΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΘΗ: ΦΟΡΑΕΙ ΠΧ ΚΟΛΛΑΝ (ΠΡΟΣ «ΣΥΣΦΙΓΞΙ») Ή ΦΑΡΔΥΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΠ. ΦΟΡΑΝΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΙΣ «ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ», ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΠΑΝΕ», ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΑ ΑΠ’ ΟΤΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠ’ ΕΞΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ «ΦΛΑΤ» (ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙ), ΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΛΕΤΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ «ΨΗΛΟΚΑΒΑΛΕΣ», «ΨΗΛΕΣ», ΜΕ «ΣΤΗΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΞΕΡΝΟΒΟΛΗΤΑ.

ΤΗΝ ΦΥΣΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΨΥΧΡΟΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΘΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΤΟ ΩΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΟ – ΑΝΤΙΣΩΜΑ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ – ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ: ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΗΣ «ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΕΤΡΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΙ-ΕΞΕΛΙΞΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΘΕΝΑΡΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΖΗΣΗ Η ΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ ΑΝΤΙΞΟΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

Η ΦΥΣΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΥΪΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ (ΑΝΔΡΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΗΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ, ΠΑΡΑΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ (ΓΥΝΑΙΚΑ), ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑΝ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΕΙΝΕΙ ΕΜΦΥΤΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΑΛΛΟΣ «ΜΥΘΟΣ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥ «ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΛΟΥ». ΓΙΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ; ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ (ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ – ΕΥΣΧΗΜΙΑ), ΑΝΤΙ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΑΡΓΟ, ΜΑΛΘΑΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΦΙΛΑΣΘΕΝΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΜΙΣΕΡΟ.

Η ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ:

ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΝΟΥΣ (ΚΕΦΑΛΗ) ΣΠΕΡΜΑ > ΚΥΗΣΙΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ (ΘΩΡΑΞ) ΚΥΗΣΙΣ < ΣΠΕΡΜΑ ΥΛΗ (ΚΟΙΛΙΑ) ΣΠΕΡΜΑ > ΚΥΗΣΙΣ

ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΗΣ::

ΝΟΥΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

ΣΩΜΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.

ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΠΙΟ ΩΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ: ΑΠΛΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ «ΦΡΕΝΟ» ΤΟΥ ΘΥΜΙΚΟΥ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΗΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ), ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ._ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΜΕΤΡΟΝ», ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ, ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩ-ΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΙΚΟ.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΘΥΜΙΚΟ, ΣΩΜΑΤΙΚΟ), Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ, ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ «ΤΡΥΠΑ – ΚΕΝΟ» ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΝΩ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ-ΠΡΟΕΞΟΧΗ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΗ ΤΗΝ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΖΕΥΓΑΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΙ), ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΕΙΔΕΣ, ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ «ΧΙΟΥΜΟΡ» ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΗΔΗ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΕΙΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΕΗ, ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ Η ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΧΘΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΣΥΧΝΑ «ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ» ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ::


«ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ;»

«ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ Μ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ;»

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ «ΟΣΜΙΣΤΟΥΝ» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ. ΟΤΑΝ «ΟΣΜΙΣΤΟΥΝ» ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ, ΔΕΙΛΗ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΦΥΣΙ ΤΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ: «ΠΑΝ ΕΡΠΕΤΟΝ ΠΛΗΓΗ ΝΕΜΕΤΑΙ», ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ «ΟΤΤΙ ΕΡΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΓΜΑΤΑ».

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ «ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ», ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΤΡΩΑ ΡΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

ΣΟΛΩΝ:
“ΧΑΛΕΠΟΝ ΦΟΡΤΙΟΝ Η ΓΥΝΗ”

ΘΑΛΗΣΣ:
”Χχω τ Τχ, διτι γεννθηκα νθρωπος κα χι θηρο, νδρας κα χι γυνακα, λλην κα χι βρβαρος.”

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ:
“Εναι κσμημα λιγομιλα στν γυνακα, καλ κα λιττης στ κοσμματα.”

ΧΑΙΡΗΜΩΝ:
“ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑΠΤΕΙΝ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΕΣΤΙΝ ΓΑΜΕΙΝ” (Τν γυνακα εναι καλλίτερο ν τν θβς παρ ν τν νυμφεησαι)

ΑΙΣΧΥΛΟΣ:
“σν τς γυνακες πο χουνε χτυπηθ π’ τ κρασ κι χουνε μεθσει π τ γαμησοχαϊδολογματα (ΟΙΝΟΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΤΑΔΕΣ ΓΑΜΩΝ)

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣΣ
ρτησαν τν ντισθνη, δρυτ τς Κυνικς Σχολς κα διδσκαλο το Διογνους, «τ εναι καλλτερον, ν νυμφευμεθα μορφη γυνακα σχημη;», κα ντισθνης πντησε «ν νυμφευθς μορφη χεις κοιν· ν νυμφευθς σχημη χεις ποιν

ΣΩΚΡΑΤΗΣ:
ρωτηθες ν πρπει ν νυμφεηται κανες, Σωκρτης πντησεν «ττι κα π’ τ δο ν κνς, θ μετανοισς».

ΠΛΑΤΩΝ: «ΤΙΜΑΙΟΣ»
σοι π τος νδρες σαν δειλο κα διήγαγον δικο βίο, ελόγως μετενεσαρκοντο ς γυνακες κατ τν δευτέραν τους γένεσι, κα ν συνχιζαν ν ζον δικον βο, μετενεσαρκοντο ς ζα κατ τν τρτην.

ΠΛΑΤΩΝ: «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»:
παμε μως πς στος λόγους δεν χρειαζόμεθα θρήνους καί δυρμούς.
-χι βέβαια.
-Ποις εναι λοιπόν ο θρηνητικς ρμονίες;
- μειξολυδικ, συντονολυδικ κα κάτι λλες τέτοιες.
-Δεν πρέπει λοιπόν ατς να τς διώξουμε; Γιατ κα για γυνακες κόμα, πο μπορον νναι μαλθακές (πιεικες), εναι χρηστες, πόσο μάλλον γι νδρες.
-Καί πολύ μάλιστα.

σοι νδρες τραγουδνε, χορεουν, ρωτοτροπον, γελνε κα κλανε συνεχς, γενονται θερμο κα μαλακο (=μαλκες) σν τς γυνακες.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: «ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣ»:
νδρας χει ξανθ κα πικρ χολ («πικρχολη» κρσι μ τν ρχαα ννοια το ρου) κα πιβλλεται στ γυνακα πο χει μλαινα χολ (μελαγχολικ κρσι).

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: «ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ»-16
«ΟΙΔΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Δ΄ ΟΥΣΑΝ» (Ξαρω τι γυνακα μου εναι τμια, ξαρω μως τι εναι κα γυνακα).

ΗΛΙΟΔΩΡΟΣ: «ΑΙΘΙΟΠΙΚΑ»
4ο ΒΙΒΛΙΟ: «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΥΓΓΑ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΛΙΘΟΣ» ( χρυσς κα ο πολτιμες πτρες σκον καταμχητη λξι στς γυνακες).

4ο ΒΙΒΛΙΟ: ν ποχωρσουμε τρα μσως π τν συνλευσι χουμε λπδες ν προλβουμε τος χθρος, ο ποοι πιθαντατα δν βιζονται, ντες πεπεισμνοι τι μες θ καθυστερσουμε μ προετοιμασες· ν, ντθετα, συνεχσουμε τς κλψες σν τς γυναικολες (οκτιζμενοι κα γυναικιζμενοι), θ τος πιτρψουμε ν ποκτσουν μεγαλτερο προβδισμα ξ ατας ατς τς βραδυπορας μας κα θ γενουμε περγελως.

4ο ΒΙΒΛΙΟ: κμη κα πολλς γυνακες, δεχνοντας φρνημα γενναιτερο φ’ τι πτρεπε τ φλο τους (ΑΝΔΡΕΙΟΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΦΡΟΝΗΣΑΝ), ρπαξαν ττι πλα βρκαν κα τρεξαν κι ατς, μταια μως, φο μειναν πσω κα ναγκσθησαν ν ναγνωρσουν τι τ θλυ εναι σθενς κα στερε στ ργα (ΤΟ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΝ ΑΣΘΕΝΕΣ ΥΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΓΝΩΡΙΖΟΝ).

7ο ΒΙΒΛΙΟ: (Θεαγνης πρς Χαρκλειαν): «Οτε κα μσα στ δειν δν μπορες ν ξεφγς π τν μφυτη νσο τν γυναικν: Τν ζλεια.»

10ο ΒΙΒΛΙΟ: «Πρε θάῤῥος κα πς σ’ μνα τν μητρα σου τ εναι ατ πο σ κν κα νοιζεσαι τσο γι’ ατν τν νδρα κα θς ν σθ. κμα κι ν ο παρθνες εναι νυπκουες, πργμα νρμοστον, μητρικ φσι καταλαβανει τ θυγατρα, κα γυνακα κατανοε τ γυναικεο παρπτωμα κα ξρει ν τ σκεπζ

ΗΣΙΟΔΟΣ: «ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ»
Στ. 373-5
Μτε γυνακα πο κουνει κα στολζει τν πισιν της ν σο πρ τν νο ξεγελντας σε μ γλυκλογα, γι ν καρπωθ τ σοδει σου· ,ποιος μπιστεεται γυνακες, πατενες μπιστεεται.

Στ. 5866
Τ καλοκαρι, ττε πο ο γυνακες εναι πι κλαστες κα ο ντρες πι χαυνωμνοι

ΗΣΙΟΔΟΣ: «ΘΕΟΓΟΝΙΑ» 590-612
Γιατ π’ ατν κατγεται τ γνος τ θηλυκ, ο γυνακες (λθριον τ γνος της κα τ φλα τν γυναικν), πο εναι μεγλη συμφορ γι τος θνητος νδρες, γιατ δν συμβιβζονται μ τν καταραμνη φτχεια, παρ μνο μ τ πλοτη. Κα πως μσα στ κρεμαστ σμνη τρφουν ο μλισσες τος κηφνες, πο μνο τ κακ χουν στ νο τους, ν κενες λη τ μρα, σπου ν δσ λιος, σπεδουν ν φτιξουν τς λευκς κηρθρες, κι ντθετα κενοι μνοντας μσα στ θολωτ μελσσια τν ξνο κματο τρυγον μσ’ στν κοιλι τους, ττοιο Ζες, πο π ψηλ βροντ, κακ νμεσα στος ντρες βαλε τς γυνακες, ργων κακν συντρφους· κι λλο μως κακ τος δωσε ντ καλο· ,ποιος ποφεγοντας τν γμο κα τς σκοτορες τν γυναικν δν θλ ν πανδρευθ κα φθν στ θλια γηρατει στερημνος π γηροκμησι, ατς ζ χωρς τ βις του ν στερται, μ σν πεθν, μακρυνο ττε συγγενες τ μοιρζονται μεταξ τους· σ ,ποιον πλι λχ γμος κα βρ σζυγο σεμν κα μυαλωμνη, ατς λη του τ ζῳὴ θ χει τ κακ πο τ καλ θ σοφαρζ, διαρκς· ,ποιος πλι δστροπη γυνακα πρ, ατς ζ χοντας κατπαυστη στενοχρια μσ’ στν καρδι κα τν ψυχ, πο εναι θερπευτο κακ.

957-962
Κι δυα δαμστηκε / γαμθηκε (ποδμηθεσα) π’τν Αἰήτη κα γννησε τν Μδεια.

1000
Κι Μδεια, φο ποτχθηκε στν Ἰάσονα (δμηθεσα), το γννησε να παιδ.

1006
Κα Θτις, ποκπτοντας στν Πηλα (δμηθεσα) […]

Σχετικ μ τν μετοχ δμηθεσα=γαμηθεσα, σημειωθτω κτι βασικτατο πο γι λλη μι φορ μς ποκαλπτει λληνικ γλσσα:

Στ ρχαα λληνικ «σζυγος», «γυνακα», «δομεστικ νοικοκυρ» κλπ πεδδετο μ τν λξι "Δάμαρ". Εναι ξεκθαρη πρς τς γυναίκας πτικ τν προγόνων μας, πτικ τς γυναικς ς "δαμάσιμο" "δαμασμένο" "πρός/πό δάμασιν" κλπ ν.

Τ θέμα εναι τό γνωστ ΔΑ-ΓΑ, τοι ρχεγόνως ΔΑΜΑΩ=ΓΑΜΑΩ=ΔΑΜΑΖΩ=ΓΑΜΑΖΩ, Γάμος=Δάμος (χι μως Γμος/Γμος=Δμος/Δμος) κα οτ καθ' ξ ς δι τ πόλοιπα παράγωγα (Δαμέτης, Δαμάλιον, Δαμιόλα κλπ).

πίσης τό λατινογενές "Dama" προέρχεται κεθεν.

κατάληξις "ρ" ντί "ς" ες τινς λέξεις τον γνώρισμα τς λειακς διαλέκτου:

λειακή διάλεκτος - λοιπα λληνικα διάλεκτοι

Φρέαρ - Φρέας
Δάμαρ - Δάμας
Κρέαρ - Κρέας
Χυμόρ - Χυμός (ξ ο κα HUMOR)
χώρ - χώς
Στέαρ - Στέας (= Λπος)
Κέαρ - Κέας (= Στθος)
Κέραρ - Κέρας
κοκ

Τ «Μγα τυμολογικν», στ λμμα ΔΑΜΑΡ, ναφρει: Δάμαρ: γαμετή. Παρ τν γάμον, γάμαρ κα δάμαρ, παρ τ δαμάζεσθαι και πεζεχθαι νδρί· γυνή, φίλη.

Κα στ λμμα ΓΑΜΟΣ: Παρ τ δαμ. Τ δαμάζω, γίνεται δάμος, και γάμος, δαμαστικς τν θηλειν. θεν κα τς παρθένους δαμάστους λέγει μηρος. Οον, - παρθένος δμής.

ξ λλου γυνακα παντρεεται = πανδρεεται = τθεται π νδρς, ν νδρας νυμφεεται.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΟΣΑ ΠΑΡΕΤΕΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ. ΟΙ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΠΧ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ»), ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ «ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ» ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΛΠ. ΕΝΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΩΣ «ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΑ» ΚΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ», ΗΤΟΙ ΜΕ «ΤΑΜΠΕΛΕΣ» ΚΑΙ «-ΙΣΜΟΥΣ» ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΙ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ «ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ» ΚΕΙΜΕΝΟ.

ρχαα λληνικ κοινωνα, κραιφνς νδροκρατικ, δν θα μποροσε ν χ μεγαλουργσει ἐὰν εχε στηριχθ στς γυνακες. Ο γυνακες στν ρχαα λλδα εχαν τν θσι πο τος ξιζε: Δν σαν καταπιεσμνες ποκλεισμνες π τν μρφωσι, πλς κατανοοσαν κι ο διες τι δν χει νημα ν συμμετχουν στ τς πλεως, τινα παιτον σωφροσνη, εφυΐα κα ρετ, κα εχαν ποδεχθ τν ῥόλο των ς ποδεστεροι βοηθο τν νδρν. Κα στν σημεριν κοινωνα, παρ τν χειραφτησι, στητα, φεμινισμ κα τ λοιπ σχιζοφρεν φροτα το σιωνισμο, ο γυνακες -λλες κρυφ κι νδμυχα κα λλες δηλνοντς το νοιχτ- πιθυμον ατν τν «π το νδρς θσι», κα ασθνονται δυστυχες ν φνωνται τελεως λεθερες. Πλτων στν «Πολιτεα» λει «μ στερτε εκαιρες π τς γυνακες, πρπει ν παρχουμε σ λους διες δυναττητες μορφσεως, στρατιωτικς κπαιδεσεως, γυμναστικς κλπ, στε ν κρνουμε δκαια ποιο εναι ο σχυρτεροι κα σωφρονστεροι, κα ρα ο καταλληλτεροι ν κυβερνον τν Πλι». Πσες προσωπικτητες νδρν κα πσες γυναικν νδειξε ρχαα λλς;

γυνακα λκεται ποκλειστικ κα μνον π τ «φανεσθαι» το λλου φλου κα χι π τν οσα. Ατ πο κυττνε στν ντρα –τ δηλνουν λλωστε κι ο διες– εναι τ τ «κπμπει», «πς πλασρει τν αυτ του», «τ στυλκι χει», «πς τς κνει ν ασθνωνται». Τ μνο πο μετρει γι τν γυνακα εναι τ πς ασθνεται, ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΤΙ ΟΧΙ κα χι ΑΝ ΗΝΑΙ ΟΡΘΟ ΑΥΤΟ ΟΧΙ. Στν οσα δλα δ παραδχονται τι εναι ρμαια διαθσεων ξαπατσεως! Δν νδιαφρονται γι τ ποις εναι πραγματικ, τοι γι τν λθεια, λλ γι τ ποις χει κπαιδευθ ν δεχν τι εναι! κμα κα ν μθουν πχ τι λλος εναι κα λλος δεχνει τι εναι, δν λλζει τποτα, σ ατς ρκε πο τος «ρσει» ατς πο φανεται πρς τ ξω! Συνειδητ λοιπν πιλγουν τ ψμμα, τν εκολο δρμο τς «πεικονσεως», τς «Μιμσεως», τς «Τχνης», τς «δια-σκεδσεως» (δια-σκορπσεως), τ «Εδωλον» το Πλτωνος κα χι τ «σοπτρον» το Πλτωνος, τοι τν δρμο τς π-στμης, τς Πραγματικτητος, το Κσμου, τς ληθεας (ο Φελλλογοι το σμερα νομζουν ατν τν κσμο «κσμο τν δεν το Πλτωνος»).

ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ «ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ»:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΣΗ ΟΣΟ ΞΕΜΑΘΑΙΝΗ ΝΑ ΓΟΗΤΕΥΗ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑΝ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΙ – «ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ».

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ‘Η ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ.

Ο ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΡΙΖΑ ΜΕΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΞΕΡΡΙΖΩΘΗ.

ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ‘Η ΕΠΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, -ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΗ ΚΛΙΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. Η ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ.

ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕ ΘΑ’ΧΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΑΝ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΝΗ ΝΟΥΒΕΛΛΑ – ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ: BUONA FEMINA E MALA FEMINA VUOL BASTONE (ΚΙ Η ΚΑΛΗ ΚΙ Η ΚΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΡΑΒΔΙ).

ΕΠ’ΙΒΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ’ΧΗ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ: ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ, ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ, -ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.

...ΠΕΡΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ, ‘Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ («Ω! ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ Η ΑΙΔΩΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΟΛΑ!»)…

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΘΗ: ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΘΑΥΤΗΝ» - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΣΧΗΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΗΝΑΙ ΣΕΜΝΟΤΥΦΗ. ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ, ΜΙΚΡΟΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΟΧΑΡΗ ΕΠΑΡΣΙ, ΤΟΣΗ ΑΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ – ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! –ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΙΑΡΕΣ» ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΦΘΟΝΕΣ – ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΟΥΝ!ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΞΑΜΑΘΑΙΝΗ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΔΙΩΧΝΗ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΝΑ ΕΛΑΦΡΩΝΗ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΗ ΣΤΑ ΕΛΑΦΡΑ, ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΘΗ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ, ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ! ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΙΟ ΞΕΝΟ, ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, Η ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΛΑΝΕΣ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ (ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ), Η ΒΑΘΥΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΥΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ‘Η ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΠΩΣ «Η ΓΥΝΑΙΚΑ» ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ.

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΝ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ! ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΟΝ, ΑΠ’ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΣΥΝΔΕΣΑΝΕ ΣΤΕΝΑ, ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΙΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ «ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ». ΘΑ ’ΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΗΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΤΑΙΟ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΨΙ.

ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΝΙΤΣΕ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛ’ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ «ΣΕΦ» ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΕΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΗ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΠΗ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΗ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ». ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ, ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΡΗΧΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ. ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ. ΜΠΟΓΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ, ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΪΜΑΛΙΑ ΣΕ ΛΑΙΜΟΥΣ, ΧΕΡΙΑ, ΔΑΧΤΥΛΑ, ΑΥΤΙΑ, ΜΟΥΝΙΑ… ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΙΑ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΙΜΟ ΣΑΡΚΙΟ. ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΙ, ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΡΝΗΣΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΑΠΟΒΛΗΤΕΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΥΛΗ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙ;;; ΠΟΥΘΕΝΑ! ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΣΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙΣ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟ ΚΟΧΛΑΖΟΝ ΙΞΩΔΕΣ ΣΠΕΡΜΑ. ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ. ΔΗΛΑ ΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΡΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΕΡΜΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ. ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΤΟΥ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙ. Η ΗΔΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΑΝΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΣΕ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ; ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΑΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΩΝΤΑΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΥΝΙ ΙΣΟΒΙΩΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ KAI ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΟΝ GRAZBORDOTH.

ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ, ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ, Ο ΙΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΠΟΛΟ; ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ 2 ΠΟΛΟΥΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΦΥΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙ;

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΟΚΟΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΗΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΙ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΟΥ, ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΡΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΑ;;;; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥ;;; ΕΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΗΤΟΝ ΟΣΟ ΧΘΑΜΑΛΟΣ ΟΣΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΘΕΙΑΖΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΛΟΟΥΝ? ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΑΤΣΟΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΧΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΝΑΔΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΩΡΜΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΡΑΓΙΟΝ), ΔΙΟΤΙ ΖΗΛΕΥΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΦΑΛΛΟ? ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΟΣΙΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝΔΡΑΣ) ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΘΗΚΗ ΕΚΚΟΛΑΨΕΩΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.

Η ΦΥΣΙΣ «ΦΥΕΙ» ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΤΑ ΦΥΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ. ΜΕΡΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΜΑ. ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΪΓΕΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΓΧΩΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΖΕΣΤΟ ΚΛΠ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΘΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΝΑΥΣΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΦΑΛΛΟ ΚΟΠΑΝΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΒΙΑΙΑ ΣΑ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕΧΡΙ Ν’ ΑΦΡΙΣΗ (χταποδχια). ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΙ (ΕΝΣΤΙΚΤΟ) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΑΝΤΡΑΣ) ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΦΥΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛEΤΑΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΦΥΟΝΤΑΙ ΑΝ-ΩΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η ΦΥΣΙΣ ΕΧΕΣΕ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΕΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

ΣΕ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΗΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΝ ΕΙΔΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΝ ΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΙ. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Ο ΟΡΟΣ «ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΟΤΕ Η ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΡΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΧ «ΑΔΥΝΑΜΟΚΡΑΤΙΑ».

EN TAXEI ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ.

Ο ΦΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΔΩΣ (ΝΤΡΟΠΗ).

ΛΕΜΕ «ΕΠΑΝΔΡΩΝΩ» ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΕΠΙΓΥΝΑΙΚΩΝΩ».

Η ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ ΛΕΕΙ: «ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ: ΛΟΥΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ» ΚΑΙ «ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ – ΚΟΝΤΟ ΜΥΑΛΟ».

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΗΥΡΙΣΚΕΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΝ ΤΗΣ ΘΕΣΙΝ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ. ΤΟΤΕ ΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΟΙ. ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΕΠΟΧΗ ΑΦΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ ΠΟΥ ΦΩΛΗΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΠΡΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΗ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ», ΑΦΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΩΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΑ Ο ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΛΙΜΝΑΖΩΝ ΟΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΡΕΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΩ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΩΝ. ΑΠΑΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΚΡΥΦΑ ΚΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ (ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ) ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΜΜΕΝΟ ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΓΝΟΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΑ, ΒΑΝΑΥΣΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΚΛΠ. ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΙΑΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ· Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΩ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΕΩΣ (ΚΑΙ ΠΟΔΑΦΕΤΗΣΕΩΣ), ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ «ΒΙΤΣΙΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΑΒΟΥΝ»: ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΧΥΝΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΛΠ... ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗΣ ΨΥΧΩΣΕΩΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΗ ΠΟΤΕ»

«ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΤΥΝΕΙ»

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΩ»

«ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ»

«Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΟ»

«ΘΕΛΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΗ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ»

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΗ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΗ»

«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΒΓΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ»

«ΚΑΝ' ΤΟΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΗ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΗ ΑΛΛΗ»

«ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΑ. ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ»

«ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΟΤΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ».

[...]

[...]


ΡΗΜΑ ΕΛΛΟΓΙΟΝ ΤΕΛΟΣ ΕΛΑΒΕΝ

ΣΕΛΑΣ ΠΑΤΡΩΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΝΕΟΝ

ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΛΛΟΥ ΑΙΔΟΙΟΝ ΚΑΤΕΛΥΣΕΝ

ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΣ ΤΑΔΕ ΑΝΕΘΕΚΕΝ

ΕΙΔΟΣ ΘΗΛΕΩΝ ΚΑΙΑΔΙ ΩΣ ΡΙΨΕΤΑΙ

ΘΕΜΕΘΛΟΝ ΖΩΠΥΡΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΕΜΝΕΙ
ΠΗΓΗ:
"ΕΥΜΟΛΠΟΣ"