2010-12-09

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΩΡΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ




Το μεταπολιτευτικό κράτος των δικαστών & των δικαστίνων:


Από την μεταπολίτευση, το 1975, εγκαταστάθηκε στην χώρα το κράτος των δικαστών & των δικαστίνων. Δεν κυβερνήθηκε αυτός ο τόπος μόνο από τους διεφθαρμένους πολιτικούς, όπως πιστεύουν οι πολλοί αλλά, από τους ακόμα πιο διεφθαρμένους δικαστικούς.

Οι δικαστές & οι δικαστίνες ανέλαβαν να εφαρμόσουν στην πράξη το μασονικό σύνταγμα και τις εθνοκτόνες θεωρίες του με στόχο την εθνική αποδόμηση για να προσφέρουν αυτήν την χώρα βορά στον ξένο δυνάστη.

Πρώτος στόχος των δικαστών & των δικαστίνων ήταν η οικονομία, ειδικά η παραγωγική της βάση, βιομηχανία, γεωργία - κτηνοτροφία και βιοτεχνία. Αυτό το πέτυχαν με τα «πανωτόκια» των τραπεζών. Δανειζόσουν 1.000.000 δρχ. επέστρεφες 37.000.000 και χρώσταγες άλλα….38.000.000 !! Το παράδειγμα είναι πραγματικό και υπαρκτό και εν έτη 2010 βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη! Η συγκεκριμένη υπόθεση που ξεκίνησε το 1984 και αφορούσε βιοτεχνικό δάνειο 1.000.000 δρχ. εκκρεμεί ακόμη ενώπιον των δικαστηρίων με εκατέρωθεν μηνύσεις και αγωγές! Η τράπεζα φταίει; Μα φυσικά όχι μόνο. Η τράπεζα είναι ένας ιδιώτης και ως γνωστόν κάθε ιδιώτης έχει το «δικαίωμα» να εγείρει όποια παράλογη απαίτηση θέλει. Ο δικαστής φταίει που δέχεται την παράλογη απαίτηση, την επικυρώνει και αυτή εκτελείται! Μήπως φταίνε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί; Όχι μόνο. Αυτοί απλοί κλέφτες είναι. Έως και διαπλεκόμενοι.

Ποτέ σε αυτήν την χώρα δεν ψηφίστηκε κανένας νόμος από τους διεφθαρμένους βουλευτές που να επέτρεπε την τοκογλυφία των τραπεζών. Αυτή είναι η αλήθεια.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ.

Ομοίως, ποτέ δεν ψηφίστηκε η υπήρξε νόμος που να αποδίδει την επιμέλεια των παιδιών στην μητέρα και μόνον μετά από διαζύγιο. Ούτε σήμερα, ούτε κατά το παρελθόν, ποτέ. Διαβάστε τον αστικό κώδικα, οικογενειακό δίκαιο και πως προστατεύεται το άρθρο 4 του συντάγματος στα νόμιμα εντός γάμου τέκνα. Όμως, σχεδόν ποτέ κανένας πατέρας δεν πήρε την επιμέλεια των παιδιών του! Για τα εκτός γάμου τέκνα υπάρχει τερατώδες πρόβλημα αφού για τους δικαστές & για τις δικαστίνες ο πατέρας θεωρείται ανύπαρκτος!!!

Ο αστικός κώδικας περιέχει 100 περίπου άρθρα περί πλειστηριασμών και περί ακυρότητας αυτών όταν δεν πληρούνται οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ποτέ και για κανέναν λόγο πλειστηριασμός ακινήτου δεν ακυρώθηκε!

Οι λίγες εξαιρέσεις, της τάξεως του 0,5 % για τις ανωτέρω περιπτώσεις, είναι αυτές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Βασικές αρχές - νόμοι του εφαρμοζόμενου μασονικού συντάγματος από τους ενόχους εσχάτης προδοσίας δικαστές & δικαστίνες:

1. Η τράπεζα έχει πάντα δίκιο. Με το που εγείρει την παράνομη απαίτησή της, ο/η δικαστής απλά την επικυρώνει. Ακολούθως η τράπεζα «ΕΚΤΕΛΕΙ» στην κυριολεξία.

2. Ποτέ πατέρας δεν θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών του. Ότι εγκληματίας και αν είναι η μάνα, αυτή έχει εκ τεκμηρίου το δικαίωμα της αποκλειστικής καταστροφής των παιδιών της!

3. Ποτέ δεν θα ακυρωθεί πλειστηριασμός ακινήτου που διεξήχθη. Για…λόγους δημοσίας τάξεως περιουσία που αρπάχτηκε δεν επιστρέφεται που τον Θεό μπάρμπα να’ χεις!

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ κατέστρεψαν πρωτίστως την χώρα διότι αυτοί την κυβέρνησαν και όχι η βουλή. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ είχαν τον δικό τους νόμο, τον μασονικό νόμο και το μασονικό σύνταγμα και αυτά εφάρμοσαν αντίθετα από τους νόμους που ψήφισε η βουλή. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ αποδόμησαν όπως επεξηγήθει παραπάνω την οικονομία, την κοινωνία και με τις παράνομες αποφάσεις τους (παράνομη = αντίθετη με τον ισχύοντα νόμο) διέλυσαν τις οικογένειές μας, άρπαξαν τα παιδιά μας και τις περιουσίες μας. Οι πολιτικοί μας έκλεψαν, μας καταπρόδωσαν και ελέγχονται που άφησαν ασύδοτους τους ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & τις ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ που εκτέλεσαν το έγκλημα.

Άλλες προειλημμένες βάσει του μασονικού συντάγματος δικαστικές αποφάσεις:

4. Όποια επιχείρηση προσφύγει κατά των τεκμηρίων για τις επιχειρήσεις δικαιώνεται.



5. Όποιος ιδιώτης προσφύγει κατά των τεκμηρίων διαβίωσης, η προσφυγή απορρίπτεται.



6. Όποια γυναίκα καταγγείλει βιασμό, ο υποτιθέμενος δράστης καταδικάζεται εκ τεκμηρίου. Ακόμη και αν αποδείξει ότι την υποτιθέμενη μέρα και ώρα ήταν στην Σελήνη ως μέλος του πληρώματος του Απόλλωνα 1115, ο δικαστής θα πει ότι την βίασε…τηλεπαθητικά !



Από ‘κει και πέρα απλά η προειλημμένη απόφαση προσαρμόζεται στα συγκεκριμένα περιστατικά και ονόματα των διαδίκων.



Τέλος, κατά το μασονικό - δικαστικό σύνταγμα, υπάρχουν τα «μαύρα» και τα «άσπρα» πρόβατα. Αν οι δικαστές & οι δικαστίνες μέσω των δεκάδων μυστικών υπηρεσιών τους  σε έχουν κατατάξει ως «μαύρο πρόβατο», τότε ότι και να λες, για τον δικαστή ή την δικαστίνα είσαι ένοχος. Αν είσαι όμως «άσπρο πρόβατο», τότε ότι και να έχεις κάνει, για τον δικαστή ή την δικαστίνα είσαι εκ τεκμηρίου αθώος.



Αξίζει να αναφερθεί ότι η μεγαλύτερη μυστική υπηρεσία συγκροτείται αυτή στην στιγμή στην Ελλάδα εντός του δικαστικού σώματος η οποία είναι και η πιο εγκληματική παρακρατική δομημένη οργάνωση που υπάρχει και δρά στην χώρα μας, ενώ η ΚΥΠ/ΕΥΠ ΩΧΡΙΑ μπρός στο μέγεθος και στο βάθος της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ την οποία δεν μπορεί ούτε καν να αγγίξει.



Οι δικαστές & οι δικαστίνες λοιπόν είναι υπεύθυνοι κατά τα 2/3 για την εθνική καταστροφή. Αν ήσαν τίμιοι και όχι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ας είχαν ασκήσει έστω και μία αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά των κλεφτοϋπουργών και κλεφτοπρωθυπουργών του χρηματιστηρίου όταν βοούσε όλος ο τόπος για την μεγάλη ΛΗΣΤΕΙΑ και όλα τα ΜΜΕ, ας έστελναν την δίωξη στην βουλή και αν τολμούσαν ας την απέρριπταν οι πολιτικοί αυτοαθωονόμενοι. Όμως δεν το έκαναν για αυτονόητους μασονικούς λόγους. Τώρα, οι δικαστές ως ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ας υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους κάτω από το ίδιο δέντρο με τους πολιτικούς.



Ο. Ε. Δ. (Όπερ Έδει Δείξαι).



Τώρα ΝΕΜΕΣΙΣ για όλους και πρώτα για τους ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & τις ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ.



Α.Μ.



 




ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΑΙΑΣ"


ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ «ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ - ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (!)




"ΝΕΜΕΤΩΡ"


ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΝΟΜΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΥΣΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΠΑΥΣΗ ΤΕΧΝΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ



"ΝΕΜΕΤΩΡ"


ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΟΠΛΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΘΗΛΥΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ - ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣΕΣ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



"ΝΕΜΕΤΩΡ"


Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΤΙΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΩΣ "ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΣΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΖΟΝ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ



"ΝΕΜΕΤΩΡ"


ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ GOOGLE ΠΡΟΕΒΕΙ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΥΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΔΡΩΝΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΧΡΥΣΑΣ ΜΥΛΩΝΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΤΑΘΕΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ "ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ"



"ΠΟΛΕΜΟΣ"



ΠΗΓΗ: