Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ - ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ-ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ - Περιγραφή της ψυχολογικής εξόντωσης των ανδρώνΠεριγραφή της ψυχολογικής εξόντωση των ανδρών.

[θύμα]-  Οπότε στο τέλος παραμένει το σοβαρό καρέ των γυναικών… και… στην συνέχεια μετά από καιρό πειράζουν τους άνδρες ψυχολογικά.

[θύμα]-  Το ‘ χω δει όμως.

[θύμα]-  Οι μόνοι που έχω δει κατ’ αρχάς μπαίνουν στο περιθώριο. Αρχίζουν και αισθάνονται άχρηστοι. Αρχίζουν και αισθάνονται ότι δεν είναι χρήσιμοι πλέον στις γυναίκες τους. Βάρος γι’ αυτές, και καταρρέουν σιγά-σιγά ψυχολογικά. Στην συνέχεια θα έρθει και καμιά αρρώστια, θα αιστανθούν ακόμη περισσότερο βάρος, διότι δεν είναι πια άνδρας ο δυνατός ο οποίος την πηγαίνει βόλτα, της έφερνε χρήματα, της έκανε αυτό της έκανε εκείνο της έκανε τα’ άλλο. Αρχίζει πλέον να γίνεται το βάσανο.

[θύμα]-  Μπαίνει στο περιθώριο και τον χρειάζεται ε… τον… κάποτε τον χρειαζόταν για να την πάει βόλτα. Για να παίξει όμως χαρτιά δεν τον χρειάζεται. Ίσα-ίσα την παιδεύει, την ενοχλεί. Κατάλαβες;

[θύμα]-  Το κύκλωμα δεν είναι… διακλαδώνεται. Σε τελείως διαφορετικά και απροσάρμοστα μονοπάτια.

[θύμα]-  Είναι μονόπλευρο. Από την μια πλευρά.

[θύμα]-  Υπάρχουν σύνδεσμοι.

[θύμα]-  υπάρχουνε και καρέ δύο ή τρία τα οποία μεταξύ τους έχουν έναν κοινό σύνδεσμο ή δύο.

[θύμα]-  Επτά οκτώ γυναίκες από δω, επτά οκτώ γυναίκες από κει, διαφορετικές, αλλά μια δυο είναι και στα δύο.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...