2010-12-06

Β. Λιπάσματα και Ουσίες που δημιουργούν μαλθακότητα


Β. Λιπάσματα και Ουσίες που δημιουργούν μαλθακότητα

Ένοχες για τις εξελίξεις αυτές είναι ουσίες όπως λιπάσματα και άλλες ουσίες που προκαλούν μαλθακότητα οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στην γενετησία εξέλιξη των αρσενικών. Έτσι πολλές από τις ουσίες αυτές εμποδίζουν την παραγωγή τεστοστερόνης και άλλες αντιγράφουν τα οιστρογόνα που αποτελούν την θηλυκή γενετήσια ορμόνη  αυξάνοντας έτσι την δράση της.
Η Gwynne Lyons συγγραφέας και διευθύντρια της chem trust ζητά άμεσους χειρισμούς: «Είναι επείγουσα ανάγκη να αναλάβουμε δράση προκειμένου να θέσουμε τα χημικά που προκαλούν αλλαγή του φύλου υπό έλεγχο και θα χρειαστεί να εξεταστούν και άλλες ουσίες που επιδρούν στη άγρια ζωή. Τα χημικά που παράγονται από τους ανθρώπους προκαλούν μη αναστρέψιμες βλάβες στην αρμενική γενετησία βασική ορμονική λειτουργία, εάν καταρρεύσουν πληθυσμοί άγριων ζώων στην φύση θα είναι πλέον πολύ αργά».
Κινδυνεύουν και Άνθρωποι - Άνδρες!!!
Είναι αναμενόμενο, ότι αυτές οι βλάβες δεν θα περιοριστούν στον κόσμο των ζώων. Έρευνες δείχνουν ήδη ότι ο εκθηλυσμός από τα χημικά θα γίνει σύντομα πρόβλημα και για την ανθρωπότητα.

Πηγή Πληροφοριών: MSN Deutschland - Initiative Save the Males

ΠΗΓΗ: